Csendes paradigmaváltás


Csendes paradigmaváltás
Az elmúlt év történései mellett elsikkadt a tény, hogy a biztonságtechnikai központ menedzsment szoftverek jelentős változási folyamaton mennek át.

Ismert a tény, miszerint a nagyobb VMS (video-menedzsment szoftver) gyártók folyamatosan fejlesztik megoldásaikat annak érdekében, hogy minél több féle biztonsági rendszer (behatolásjelzés, beléptetés, tűzjelzés stb.) menedzselése megvalósítható legyen termékeik kezelőfelületén keresztül. Az új, egyes piaci szereplők által promotált, irányvonal egy olyan komplex megoldás, mely egy adott szervezet valamennyi biztonsággal kapcsolatos rendszerét képes szerves egységként kezelni; proaktív lehetőséget biztosítva a védett szervezet biztonságának további fokozásához. Az ún. EIM („Szervezeti” Incidens Menedzsment) szoftverek a kiberbiztonsági megoldásoktól, a biztonságtechnikai rendszereken át, az épületvezérlésig mindent közös platformra kívánnak integrálni biztosítandó a felhasználók hatékonyabb megelőző és reagáló

Forrás: Qognify

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Videosec IPW-2314LSA-28SWX kamera, az éjszaka királya
Olvasta már?
Videosec IPW-2314LSA-28SWX kamera, az éjszaka királya