Lázmérés, maszk ellenőrzés, létszámkorlát és azonosítás

Mindezt érintésmentesen!

Lázmérés, maszk ellenőrzés, létszámkorlát és azonosítás
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: TechSon


A gyors áthaladást a Techson Thermal Tablet percenként akár 30 személy ellenőrzésével biztosítja ±0,3 °C pontossággal. A magyar nyelven beszélő terminál önálló és hálózati módban is képes működni. Önállóan; végzi a dolgát, nyitja az ajtót, szól, ha valami baj van.

Hálózatban; speciális NVR-rel összekapcsolva minden eseményre egyéni válaszokat programozhatunk. Lázas személy esetén kapcsolhatunk távoli reléket, kamerát fordíthatunk a megfelelő irányba, illetve figyelmeztethetjük a személyzetet e-mailen vagy egy push üzenettel.
A TechSon TCT FT8N önálló terminál kinézetre egy tabletre hasonlít leginkább. 8”-os, 1280x800 pixeles kijelzője elég fényes (500 lux) és kontrasztos (500:1) ahhoz, hogy erős megvilágításban is látható maradjon. Az arcfelismerést két objektív segíti, egyenként 2 megapixelesek.

A TechSon FT8N terminál beépített hőmérője és intelligenciája kibővíti a lehetőségeket. Percenként akár harminc személyt is képes analizálni, és kiszűrni a kockázatot. A terminál több módon is használható, de a legfontosabb feladata az egészséges emberek védelme, amit a következőképpen old meg. A DVA (mély videoanalízis) intelligens rendszerének hála, már több mint két méter távolságból felismeri a belépők arcát még akkor is, ha maszkot viselnek! Ezzel mindjárt két szűrési feltétel is teljesül. Egyrészt korlátozhatjuk a belépők számát, amivel biztosíthatjuk, hogy ne tartózkodjanak bent többen a megengedettnél. Illetve ellenőrizhetjük a maszk viselését és a belépők testhőmérsékletét. A terminál hangszóróján megszólaló, magyar nyelvű figyelmeztetés visszatartja a gondatlan személyeket. A maszk hiánya nem az egyetlen feltétel, ami beállítható a beléptetéshez. A terminál felszólítja a közeledőt, hogy lépjen közelebb, és a homlokán – mintegy harminc-ötven centiméter távolságról –, érintésmentesen elvégzi a ± 0,3 °C pontosságú lázmérést, ami, ha eltér a megengedett értéktől, újabb magyar nyelvű hangüzenetet eredményez.Természetesen, nem csupán passzív hangosbeszélőként képes az FT8N működni! Számos kimenettel és bemenettel rendelkezik. Az ajtónyitó relé és a riasztás ki- és bemenetek mellett kétirányú Wiegand interfész is található benne, ami megkönnyíti kártyaolvasók és beléptető szoftverek illesztését a terminálhoz. A beépített mikrofon és a hangszóró (valamint a mobil alkalmazás) segítségével akár okostelefonról is kommunikálhatunk a terminál előtt álló személlyel.

A megoldás tervezésekor fontos figyelembe venni, hogy ez a terminál infrás lázmérést végez, így a mérési távolság max. 50cm, míg a hőkamerás és egyben jóval magasabb árú terminálok esetében akár 2m a lázmérés távolsága. Az eszköz nem tartalmaz RFID kártya olvasót, viszont illeszthető hozzá (weigand 26/34), ami lehetővé teszi a meglévő beléptető rendszerhez illesztést.A Techson FT8N alapvetően kétféle üzemmódban használható. A behelyezett SD-kártya segítségével önálló terminállá válik, és közvetlenül az eszközre menthetjük az engedélyezett vagy éppen tiltott személyek arcát. Ilyenkor a készülék beállítása után nincs szükség arra sem, hogy csatlakoztassuk a számítógéphálózatba. Végzi a dolgát, nyitja az ajtót, szól, ha valami baj van. (Persze, ilyenkor le kell mondanunk a hálózatot igénylő funkciókról, mint például a mobil kapcsolat vagy az e-mail küldés.) Azonban, ha hálózatban használjuk, összekapcsolható egy speciális NVR-rel, a Smart Management Terminallal, vagy a SmartCenter rendszerrel, és minden eseményre egyéni válaszokat programozhatunk.

Lázas személy esetén kapcsolhatunk távoli reléket, kamerát fordíthatunk a megfelelő irányba, vagy figyelmeztethetjük a személyzetet egy push üzenettel.

A TechSon TCT FT8N önálló terminál kinézetre egy tabletre hasonlít leginkább. 8”-os, 1280x800 pixeles kijelzője elég fényes (500 lux) és kontrasztos (500:1) ahhoz, hogy erős megvilágításban is látható maradjon. Az arcfelismerést két objektív segíti, egyenként 2 megapixelesek. A barátságtalan fényviszonyokkal a 120 dB-es, valós WDR, míg a gyenge megvilágítással a terminál felső részébe épített, fehér fényvető küzd meg eredményesen. A felszerelését a hátlapjáról leszerelhető keret segíti, de külön megvásárolható földre és asztalra szerelhető konzolok is elérhetők hozzá.
A TCT FT8N felhasználási lehetőségei elég változatosak ahhoz, hogy méltán népszerű termékké váljon. Iskolák, üzemek, hotelek, benzinkutak, fürdők, múzeumok, edzőtermek, valamint üzletek és rendezvények az elsődleges telepítési helyszínek.A TechSon arcfelismerő és hőmérő terminálja könnyű kezelhetőségével és kivételes tulajdonságaival hatékonyan biztosítja a veszélyeztetett területek biztonságát.


TCT FT8N terminál
 • • Lázmérés: 30–50 cm távolságból (infra technológia)
 • • ±0,3 °C pontosságú lázmérés
 • • Arcazonosítás: 1,5 - 2m távolságból
 • • Akár 30 személy percenként
 • • Önálló / Hálózati működési mód
 • • Memória:
 • 20 000 Arc
 • 20 000 Kártya külső kártyaolvasó bekötése esetén
 • NVR-rel összekapcsolva ~„korlátlan” / Önálló módban nincs esemény memó


  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  Socket: okos aljzat az okos otthonhoz
  Olvasta már?
  Socket: okos aljzat az okos otthonhoz