2020-ban több mint 20Mrd dolláros a video-biztonságtechnikai világpiac


2020-ban több mint 20Mrd dolláros a video-biztonságtechnikai világpiac
Olybá tűnik, a video-biztonságtechnika piacának bővülését semmi sem képes visszafogni. Sem egy USA-Kína kereskedelmi háború, sem a gyengélkedés jeleivel küszködő világgazdaság.

Nem mellesleg, az említett két ország a CCTV fejlődésének egyértelmű motorja. IHS Markit piackutató cég előrejelzése szerint idén 10%-kal fog növekedni a globális CCTV piac, ami kb. 20 Mrd USD forgalmat takar. Feltételezésük szerint a dél és dél-kelet ázsiai térségben a 10%-ot akár jelentős mértékben meghaladó bővülés várható. Minden ellentétes híreszteléssel szemben, nem csak az autoriter rendszerek vásárolnak nagymennyiségben CCTV megoldásokat, de a demokratikus államok is erre kényszerülnek állampolgáraik biztonságának szavatolása érdekében. További fejlesztési üzemanyagot jelenthet az 5G mobilkommunikációs rendszerek erőteljes terjedése, az elkövetkezendő években. A fejlődés másik hajtóerejét az intelligens analitikai megoldások jelenthetik. A kereskedelmi háború mellékhatása lehet, hogy megnövekszik a (kínai tulajdonú) vietnámi, indiai stb. CCTV gyártók súlya a piacon. 2020-at követően várható az (MI alapú) IoT – CCTV fúziós megoldások erőteljesebb megjelenése / terjedése, az IHS Markit kutatói szerint.

Forrás:IHS Markit
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
DVC DCN-TF6283AI-DL Dual Light Dome Kamera
Olvasta már?
DVC DCN-TF6283AI-DL Dual Light Dome Kamera