Tovább bővült az Axis P13 kameracsalád


Tovább bővült az Axis P13 kameracsalád
A gyártó legújabb (hatékonyabb képalkotást és biztonságot kínáló) chipkészletére épülő, bel- és kültéri verzióban elérhető 5MP/4K képalkotásra képes tagokkal bővítette P13 IP CCTV kameracsaládját az Axis Communications.

A környezettudatosság jegyében, a gyártó nem alkalmaz bróm és klór alapú (CFR/BFR) égésgátlókat a beltéri verziók (AXIS P1377 és AXIS P1378) gyártásához. Magától értetődően, az új kamerák megkapták az Axis saját fejlesztésű technológiáit, mint pl. az Axis Forensic WDR (széles dinamika tartomány), az Axis Lightfinder, mely utóbbinak köszönhetően éles részletgazdag, színes képanyag készülhet még gyengébb fényviszonyok mellett is. Az új kültéri modellek (AXIS P1377-LE és AXIS P1378-LE) rendelkeznek a cég OptimizedIR (környezeti sajátosságokhoz adaptálódó integrált IR sugárzó) megoldását is. Az új kamerák optikája cserélhető, így az adott projekt igényeit leginkább kiszolgáló i-CS optikákkal biztosítható az adott IP CCTV rendszer maximális hatékonysága. Természetesen, a hálózati terhelés és a tárkapacitásigény csökkentését szem előtt tartva, az új kamerákból sem hiányozhat az Axis Zipstream technológiája, valamint a H.264/H.265 tömörítési szabványok támogatása.

Forrás: Axis Communications
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Gate Control PRO
Olvasta már?
Gate Control PRO