Axis P1377, P1378, P1377-LE és P1378-LE


Axis P1377, P1378, P1377-LE és P1378-LE
Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Axis Communications AB


Az Axis Communications útjára indította az AXIS P13 hálózati kamerasorozat legújabb tagjait. Ezek a robusztus, nagyteljesítményű fix boksz kamerák elrettentésül szolgálnak és nagyfelbontású videókat nyújtanak széles, nyílt területeken lévő objektumokról és emberekről. Beltéri és kültéri modellekben is elérhetők és kitűnő részletességet kínálnak 5 MP és 4K felbontásban.

Tartalmaznak Axis Forensic WDR-t, így nagy fénykülönbségek esetén is magas minőségű képeket készítenek. Az Axis Lightfinderrel pedig éles és színes képeket tekinthet meg még rossz fényviszonyok között is. A kültéri modellek továbbá, az AXIS P1377-LE és az AXIS P1378-LE hálózati kamerák tartalmaznak Axis OptimizedIR infravörös világítást a teljes sötétségben történő megfigyelésért.
A legújabb generációs Axis chipre alapoznak, így fejlett biztonsági funkciókkal rendelkeznek, hogy biztosítsák a kamera firmware-ének sértetlenségét és hitelességét. A cserélhető lencsékkel és motoros i-CS lencsék támogatása által pedig a lencsék az adott feladatra szabhatók.

Főbb jellemzők:

 • 5 MP és 4K felbontás
 • Elektronikus képstabilizáció
 • Modellek OptimizedIR-ral
 • Aláírt firmware-ek és biztonságos indítás
 • Zipstream H.264 és H.265 támogatással
 • CFR- és BFR-mentes modellek


 • Ezek a termékek a magas hatékonyságú Axis Zipstreammel vannak felszerelve H.264/H.265 támogatással, amely által a sávszélesség- és tárhelykövetelmények jelentősen csökkenthetők.
  Tagek:

  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Techson SmartCenter egyszeregy útmutató
  Olvasta már?
  Techson SmartCenter egyszeregy útmutató