Hikvision Innovation Summit 2020


Hikvision Innovation Summit 2020
A világ vezető, biztonsági kamerákat gyártó és biztonságtechnológiai megoldásokat nyújtó cége, a Hikvision március 12. és 13-án tartja első Innovációs Csúcstalálkozóját Amszterdamban.

A nagyszabású eseményen a Hikvision és technológiai partnerei bemutatják integrált megoldásaikat és ezek piacra gyakorolt pozitív hatásait. A kiállításon olyan neves partnerek is részt vesznek majd, mint a Western Digital, a Vemco Group és a Telescopic Mast.

A kiállításon a partnerek és a biztonságtechnológiai ipar szereplői láthatják majd, hogy a Hikvision és partnerei egyúttműködéséből milyen újítások születhetnek a Safe City, a kiskereskedelem, a logisztika és az egészségügy területén. A standok között járkálva a látogatóknak lehetőségük nyílik arra, hogy megismerkedhessenek és párbeszédet folytassanak a kiállító cégek szakembereivel.

A fejlődő technológia élvonalában a Hikvision a maga 8 kutatási és fejlesztési központjával és az ezekben dolgozó 16,000 mérnökével számos innovatív megoldást nyújt széleskörű technológiai megoldásaival. A Hikvision működésének fontos részét képezi a Technológiai Partner Programja (TPP).

A Hikvision technológia partnereivel együtt biztosítja a szakértelmet, a hozzáértést, a technológiai tudást és iparági fókuszáltságát annak érdekében, hogy optimális megoldásokat biztosítson partnereinek, bővítse az üzleti lehetőségeket és növelje a bevételeket.

"Nagyon izgalmas számunkra, hogy összehozhatjuk az ügyfeleinket a technológiai partnereinkkel ezen az innovatív piacon" - nyilatkozta Derek Yang, a Hikvision Europe ügyvezető igazgatója. "Ez a Summit a közös gondolkozás egy újfajta megközelítése lesz és minden bizonnyal 'cutting-edge' megoldásokat fog eredményezni."

További információ
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ajax vezeték nélküli rendszerek telepítői képzés
Olvasta már?
Ajax vezeték nélküli rendszerek telepítői képzés