Két újdonság az Axis „boszorkánykonyhájából”


Két újdonság az Axis „boszorkánykonyhájából”
Az Axis Communications, együttműködve a globális piac vezető video menedzsment rendszer (VMS) fejlesztőjével (Milestone), továbbá két applikációfejlesztő partnerével olyan megoldással állt elő, mely a járművekről gyűjtött metaadatok révén hatékonyabbá tehetik a rögzített képanyagban történő keresését, járműspecifikus tartalmak strukturált kinyerését.

Az AXIS Optimizer plug-in egy hatékonyabb módját kínálja a Milestone XProtect által összegyűjtött videó alapú bizonyítékok kinyerésének egy automatikus rendszámfelismerő metaadatainak felhasználása révén. A hivatkozott megoldás az alábbi járműadatok alapján képes szűréseket végezni:

 • A jármű típusa, márkája, modellje, színes, sebessége.
 • Maga a rendszám és az ebből kiolvasható származási ország.
 • Mindezek mellett, mostantól lehetővé vált a 360°-os ún. Fisheye kamerák nyers képanyagának „kiegyengetése” az AXIS Camera Station VMS mobile applikációjában is. Mindössze egy gyors nagyító ujjmozdulattal torzításmentes képanyagot „varázsolhatunk” a mobil applikációt futtató „okos” eszközünk képernyőjére. Az új funkció mind a rögzített, mind az élőképen alkalmazható.

  Forrás: Axis Communications
  Tagek:

  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Megérkezett az új SDX 100100DV típusú kétnézetes nagycsomagröntgen
  Olvasta már?
  Megérkezett az új SDX 100100DV típusú kétnézetes nagycsomagröntgen