Két újdonság az Axis „boszorkánykonyhájából”


Két újdonság az Axis „boszorkánykonyhájából”
Az Axis Communications, együttműködve a globális piac vezető video menedzsment rendszer (VMS) fejlesztőjével (Milestone), továbbá két applikációfejlesztő partnerével olyan megoldással állt elő, mely a járművekről gyűjtött metaadatok révén hatékonyabbá tehetik a rögzített képanyagban történő keresését, járműspecifikus tartalmak strukturált kinyerését.

Az AXIS Optimizer plug-in egy hatékonyabb módját kínálja a Milestone XProtect által összegyűjtött videó alapú bizonyítékok kinyerésének egy automatikus rendszámfelismerő metaadatainak felhasználása révén. A hivatkozott megoldás az alábbi járműadatok alapján képes szűréseket végezni:

  • A jármű típusa, márkája, modellje, színes, sebessége.
  • Maga a rendszám és az ebből kiolvasható származási ország.
  • Mindezek mellett, mostantól lehetővé vált a 360°-os ún. Fisheye kamerák nyers képanyagának „kiegyengetése” az AXIS Camera Station VMS mobile applikációjában is. Mindössze egy gyors nagyító ujjmozdulattal torzításmentes képanyagot „varázsolhatunk” a mobil applikációt futtató „okos” eszközünk képernyőjére. Az új funkció mind a rögzített, mind az élőképen alkalmazható.

    Forrás: Axis Communications
    Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    A Techson 1.4.10-es firmware újdonságai
    Olvasta már?
    A Techson 1.4.10-es firmware újdonságai