Új, 32 csatornás költséghatékony NVR


Új, 32 csatornás költséghatékony NVR
32 csatornás, két merevlemezes, kedvező árfekvésű, VCA analitikai riasztásokat és statisztikai számlálásokat támogató, két független hálózatot egyidejűleg kezelő NVR a Videosectől.

32 csatornás, két merevlemezes, kedvező árfekvésű, VCA analitikai riasztásokat és statisztikai számlálásokat támogató, két független hálózatot egyidejűleg kezelő NVR a Videosectől

Ha nem elég 16 csatorna, de elég a 160Mbps bejövő sávszélesség (hiszen 32db Videosec 4K IP kamerát H.265 + Smart Encoding tömörítéssel 2Mbps/kamera, azaz 64Mbps sávszélességgel már le tudunk rögzíteni), ugyanakkor a VCA analitikai riasztásokról sem szeretnénk lemondani, érdemes a kamerák rögzítését egy Videosec NVR-302-32S rögzítőre bízni.

A két független LAN csatlakozó lehetővé teszi, hogy csak egy IP címet foglaljunk le a helyi hálózatból, a kamerákat pedig egy fizikailag is különválasztott hálózatra telepítsük, mindeközben a kamerák saját webfelelületét a rögzítőn keresztül továbbra is elérhetjük (automatikus címfordíás/NAT).

A két SATA merevlemezt használhatjuk csatornánként paraméterezhető redundás rögzítési módban is, de folytonos tárhelyként is. Ha szelektíven, egy-egy kamera rögzítési idejét szeretnénk megnövelni a többi terhére, akkor az adott csatornához saját tárhelyfoglalási értéket állíthatunk be.
A rögzített videóanyagok gyorsabb kimentését hivatott segíteni a hátlapon található USB3 port.

A rögzítőhöz csatlakoztatható 4K felbontású kijelző is. Lehetőségünk van rá, hogy osztott kameranézetben a rögzítő dekódolási képességének határáig a második helyett az első adatfolyam jelenjen meg, amivel egyidejűleg négy 4MP, vagy nyolc FullHD felbontású videó is megjeleníthető.

Ha kihelyezett megfigyelőállomást létesítünk, például egy portásfülkében, egy ilyen 32 csatornás rögzítővel, még merevlemezt sem kell beletenni, elég a szerverteremben elhelyezett rögzítő/rögzítők szükséges csatornáit beléptetni a rögzítőre. A folyosó-nézet beállítási lehetőségét kihasználva egy, vagy akár az összes kamerát is telepíthetjük 90°-kal elforgatva, amennyiben ez az optimális látószög az adott kamerapozíción.

Bővebb tájékoztatás és a kamera adatlapja elérhető IDE kattintva
Tagek:

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Lengyel fejlesztés és gyártás, 30 éve a biztonságtechnika szolgálatában
Olvasta már?
Lengyel fejlesztés és gyártás, 30 éve a biztonságtechnika szolgálatában