Bosch MIC IP 7100i PTZ kamera


Bosch MIC IP 7100i PTZ kamera
Forgalmazó: Bosch Biztonsági és Védelmi Rendszerek
Gyártó: Bosch Building Technologies


A videofelügyeleti megoldásoknak a legszélsőségesebb körülmények között is helyt kell állniuk. A Bosch ezért is fejlesztette tovább a robusztus és ellenálló MIC IP mozgatható kameráit, amelyek minden helyzetben gond nélkül üzemelnek. Az új 7100i kameraháza egy ellenálló, korrózióvédett burkolatot és egy beépített motoros szilikon ablaktörlőt kapott, a sorozat egyes elemei pedig ablakfűtéssel is rendelkeznek, így megbízható megoldást jelentenek a legextrémebb körülmények között is.

Ellenállóságra tervezve

A MIC IP starlight 7100i, MIC IP ultra 7100i és a MIC IP fusion 9000i kamerák tömör fém tokozata ellenáll az olyan szélsőséges időjárási viszonyoknak, mint az erős szél, az eső, a köd, por, vagy éppen a 100%-os páratartalom (UL Type 6P és IP68). Mindemellett a hőmérséklet sem okoz gondot, ugyanis közel 100°C-os hőmérsékleti tartományban, -40°C és +65°C között is tökéletesen helytáll. A kamerák ellenállnak továbbá az extrém vibrációnak (IEC60068) és az erős mechanikai behatásoknak (IK10) is. A kiváló megmunkálásnak köszönhetően a MIC IP kamerák kivételes védelmet biztosítanak a korrózió ellen. A MIC IP starlight 7100i és a MIC IP ultra 7100i kamerák a sósvízi és tengeri alkalmazásokra lettek tervezve az ISO12944-6: “C5-M (High) Aluminum Housing Components” minősítéssel. A kamerák új mozgatási mechanizmussal is rendelkeznek, amely lehetővé teszi számukra a lassan mozgó tárgyak kifinomult követését.

4K ultra HD felbontás

A MIC IP kamerák robusztus külseje kifinomult belsőt takar és képes az elérhető legjobb képminőségben rögzíteni a képet, mindezt a fényviszonyoktól, napszaktól és a tárgy mozgásától függetlenül. Az új MIC IP 7100i az első olyan kamera a maga kategóriájában, amely ötvözi az ellenálló és törhetetlen kameraházat a 4K ultra HD felbontással, a 12x optikai zoommal és az optikai képstabilizálással. Az 1”-os UHD CMOS érzékelőnek és a nagy felbontású UHD optikának köszönhetően a kamerák kiváló minőségű és részletgazdag felvételeket nyújtanak városi megfigyelő, tömegkezelési és a területvédelmi alkalmazásokhoz is. Mindemellett az elektronikus stabilizátorral ellátott kamerákkal ellentétben az optikailag stabilizált kamerák éles képeket készítenek még olyan helyzetekben is, amikor a kamera állandó vibrációnak van kitéve.

Nagy felbontás teljes sötétségben

Az új MIC IP kamerák a Bosch starlight technológiával, 1080p-s felbontással és 60 FPS-sel rendelkeznek. Az új, fejlett érzékelőknek köszöhetően a MIC IP mozgó kamerák 0.0053 lux mellett is részletgazda, színes képet biztosítanak. Teljes sötétségben a MIC IP kamerák opcionális fényvetője (látható és IR tartományban együttesen) biztosítja a minőségi felvételeket. Ezáltal a MIC IP 7100i kamerák nagyfelbontású felvételeket készítenek teljes sötétségben is, akár 450 méter távolságból is biztosítva a követett tárgy vagy személy megfelelő megvilágítását. A gyorsan mozgó tárgyakat is nehézségek nélkül rögzítik a nagy képátviteli sebességnek köszönhetően. Mozgó objektumok megfigyeléséhez tökéletes expozíciót biztosít a kamera 120 dB-es dinamikai tartománya (HDR). Ha ködös időben, vagy más alacsony kontrasztú környezetben található a kamera, a láthatóságot a kamera Intelligent Defog funkciója javítja.

Beépített analitika és gépi tanulás

Ezek a kamerák jelentős előrelépést tesznek a beépített Intelligent Video Analytics és a gépi tanulás funkciók révén is. A kamerák most már megtaníthatók a felhasználó számára legfontosabb tárgyak vagy helyzetek felismerésére. Ez tökéletesen illeszkedik napjaink piaci igényeihez, ahol nem létezik egyetlen „jó” megoldás az összes helyzetre a biztonság területén. A felhasználó által meghatározott paraméterek, valamint a meglévő riasztási szabályok és szűrők kombinálásával még nagyobb pontosságot és rugalmasságot kínálunk. Ez nemcsak a személyek és a tulajdon biztonságát növeli, hanem a testre szabható alkalmazások széles tárházát is elérhetővé teszi.

Csökkentett bitráta és hálózati terhelés

Minden MIC sorozatú kamera intelligens, dinamikus zajcsökkentést (IDNR), intelligens stream-et és H.265 tömörítést biztosít. A felvétel tartalmától függően a bitráta 80%-kal is csökkenhet, ezzel elősegítve az adatok kezelhetőségét, miközben jelentősen csökkenti a hálózati terhelést és a tároláshoz elfoglalt helyet anélkül, hogy a videó minőségét rontaná. Adatbiztonsági szempontból, mint minden Bosch hálózati kamerát, a MIC IP modelleket is különféle szoftver és hardver megoldásokkal kínáljuk. Ilyen például a beépített megbízhatósági platform modul (TPM) is a videoadatok biztonságának érdekében.



Tagek: IP kamera

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Új Harper Dexia Artic nagy fényáramú vészvilágító lámpák -30°c-ig
Olvasta már?
Új Harper Dexia Artic nagy fényáramú vészvilágító lámpák -30°c-ig