Hangos elrettentés


Hangos elrettentés
Valósidejű, hatékony értesítést és elrettentést zászlajára tűző video-audio megoldással rukkolt elő 2019 utolsó napjaiban a Hikvision.

Az ún. „Video & Audio Convergence” megoldása segítségével IP hangszórók köthetők CCTV, beléptető, valamint behatolásjelző rendszerekhez. Magyarán, amikor egy CCTV / riasztórendszer behatolást detektál, illetve adott (előre meghatározott) eseményt regisztrál egy beléptető megoldás, a rendszerhez illesztett, a kérdéses területet lefedő IP alapú hangszórón egy előre meghatározott audio tartalom hangozhat fel. A hangüzenet célja lehet az illetékes személyzet (pl. biztonsági őrök) riasztása vagy az esetleges behatoló elrettentése tevékenysége folytatásától. A „Video & Audio Convergence” egyéb hangosítási célra – reklámok, nyitás / záróra üzenetek ütemezett lejátszására – is alkalmassá teheti az alap biztonságtechnikai rendszert. Természetesen nem csak előre rögzített hanganyag játszható le, de az éppen ügyeletes őr / operátor is figyelmeztetheti az adott személyt a tevékenysége felfüggesztésére.

Forrás: Hikvision

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról
Olvasta már?
A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról