OET-213H-BTS1-BD


OET-213H-BTS1-BD
Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Uniview


Az OET-213H-BTS1-BD egy olyan technikai megoldás, ami lehetővé teszi az érintésmentes csuklóhőmérést, a beléptetés vezérlést (Arc adatbázis alapján, kártyával vagy QR kóddal), arcfelismerést, maszk és védősisak detektálást egyidőben. Ez az eszköz nem csak nagy rendszerekben, hanem stand-alone módon történő használatra is alkalmas. A digitális csuklóhőmérő modulja és a beépített arcfelismerő rendszer gyors és pontos működést tesz lehetővé, így akár nagyobb forgalmú helyeken is használható.

Reagálva a jelenleg kialakult globális helyzetre az UNV elérhetővé tette az európai szállítók számára is azokat a megoldásokat melyek segítségével detektálhatóak és elkülöníthetőek a fertőzött emberek ezáltal lokalizálhatóak a vírus gócpontjai. Ezek az eszközök nagy és hatékony segítséget jelentenek a koronavírussal kapcsolatos világméretű járvány során.

A legmodernebb technológiát alkalmazó eszközök, nem igénylik a testkontaktust, elegendő a testrész elé tartani és a kibocsátott infravörös sugarak alapján pillanatok alatt meghatározzák az aktuális hőmérséklete.



Érintés mentes testhőmérséklet mérés arcfelismerő terminálon keresztül
Ez a technológia kombinálja a manapság elterjedt arcfelismerő rendszert és egy kiegészítő modul segítségével a csuklóhőmérséklet mérést. A megoldásnak köszönhetően további lehetőség nyílnak meg. A rendszer képes detektálni, hogy az eszközt használó személy testhőmérséklete eltérő-e az egészséges tartománytól és ezekre különböző meghatározott eseményeket lehet előre definiálni (ez akár hangalapú riasztás is lehet).

Az arcfelismerő technológiában rejlő lehetőségeknek köszönhetően könnyedén nyomon követhető, hogy ki visel maszkot vagy védősisakot és ki nem. Ennek adott esetben a megelőzésben lehet kiemelkedő szerepe. A rendszer képes arra, hogy a testhőmérséklet meghatározása után további cselekvésre szólítsa fel az illetőt, illetve adott esetbe megtagadja a belépést az épületbe, illetve riasztást indít az illetékeseknek. Működése akár szigetszerű is lehet, szükség esetén használhatunk előre definiált adatbázist, amelyet működés közben dinamikusan módosíthatunk is. Igény esetén a terminál képes egy 10000 arcból álló adatbázis kezelésére is.

Alkalmas mágneszárak, forgó villák és egyéb eszközök vezérlésére, valamint más rendszerekkel történő kommunikációra is. A rendszer 30~45 °C mérési tartományban 0.3°C-os pontossággal 1 másodperc alatt képes detektálni az abnormális testhőmérsékletet ezáltal hatékony megoldást nyújtani mind a megelőzésben, mind a szűrésben.



Mérési távolság: 1cm – 4cm
Áteresztő képesség: 10-20 fő/perc
Felhasználási terület: irodaházak, liftek előtere, iskolák, vállalati környezet

Ez a terminál lehetőséget biztosít nekünk olyan helyekre történő telepítésre is, ahol nincs lehetőségünk mindenkitől adatkezelési nyilatkozatot begyűjteni. Az arcfelismerés kikapcsolásának köszönhetően az eszköz alkalmas a GDPR-nak megfelelő működésre.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka
Olvasta már?
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka