Jablotron gyári árcsökkenés - ami nemigen volt eddig


Jablotron gyári árcsökkenés - ami nemigen volt eddig
A COVID-19 járvány a nemzetközi vagyonvédelmi piac erővonalait is megbolygatta, a külföldi gyártók megújult erőfeszítéseket tesznek a vásárlók kegyeinek megszerzéséért.

JABLOTRON 100 rendszerek gyártója a cseh Jablotron cég a sorozat zászlóshajójának, a JA-101KR-LAN központnak az árából mostantól jelentős kedvezményt biztosít. Ennek megfelelően a hazai forgalmazó, az LDSZ kft. egy új akciós ajánlatot indít, melynek keretében 2020. október 08-tól a JA-101KR-LAN központot eddig soha nem látott áron tudja átadni a vásárlóknak – amíg a készlet tart. Készlet pedig valószínűleg sokáig lesz, mert a JABLOTRON tájékoztatása szerint raktárkészletük egy évnyi megrendelés teljesítését teszi lehetővé. A kiváltó központ a JA-103KRY modul felépítésű hibrid központ lesz, mely a fejlesztett JABLOTRON 100+ család tagja, és már elérhető az LDSZ kínálatában.

Figyelembe véve, hogy az LDSZ Kft. a hónap elejétől összesen 15 féle szettet tud versenyképes árakon, köztük tisztán vezetékes és tisztán vezeték nélküli feladatokra biztosítani, kijelenthetjük, hogy a JABLOTRON Magyarországon már nagyon is az elérhető rendszerek kategóriájába tartozik.

További információk után érdeklődjön a cég JABLOTRON termékmenedzserénél, Matkó Csabánál.

Ez már nem a Nagyapánk JABLOTRONJA – részesedjen Ön is a JABLOTRON termékek sikeréből!


Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka
Olvasta már?
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka