Bemutatkozik az Axis Camera Station


Bemutatkozik az Axis Camera Station
Amely az egyszerű és hatékony felügyelethez van optimalizálva.

  • Bevált videókezelő rendszer
  • Az Axis hálózati videó termékeire optimalizálva
  • Gyors rendszerbeállítás és intuitív működés
  • Hatékony vizsgálat és nagyfelbontású azonosítás akár 4K Ultra HD felbontásban
  • Széleskörű támogatás



    Védje a telephelyeit!
    Az AXIS Camera Station egy videó menedzsment szoftver, amelyet kifejezetten kis- és közepes méretű telepítésekhez fejlesztettek. A kiskereskedelmi üzletek, a szállodák, az iskolák és a feldolgozóipar csak néhány olyan terület, amelyet teljes ellenőrzés és védelem alatt tarthat és gyorsan képes kezelni az esetleges incidenseket. Mindez a vállalkozások még zökkenőmentesebb működése érdekében. Az AXIS Camera Station igazodik a többi hálózati videó termékhez és funkcióióihoz, így kínálva egy teljes, rugalmas, biztonságos és megbízható rendszert az Ön ügyfeleinek.

    Erőteljes és egyszerűen kezelhető
    Az AXIS Camera Station erőteljes és egyszerűen használható. Intuitív felülettel rendelkezik, így bárki képes használni a rendszert, kezelni az eseményeket és gyorsan exportálni a nagyfelbontású bizonyítékokat. Az AXIS Camera Station segítségével többre képes, mint csupán a kamerák menedzselése. Könnyen hozzáadhat olyan szolgáltatásokat, mint például a hálózati hangszórók a személyzettel való kommunikáláshoz és a behatolók megakadályozásához, a hálózati videó állomások az audiovizuális azonosításhoz és a távoli beléptetéshez, videó analitika az operátor hatékonyságának növeléséhez, valamint radar a betolakodók követéséhez. Az Axis Camera Station folyamatosan új lehetőségekkel bővül az üzlethelyiségek hatékonyabb megóvása érdekében.




    A magánélet védelme - emberek és tárgyak könnyed elrejtése
    A magánélet védelmére szolgáló eszközök egy videókezelő szoftver alapvető funkciói. Előfordulhat, hogy a szabályoknak való megfelelés érdekében ki kell takarnia tárgyakat vagy ártatlan járókelőket a videófelvételről. Az AXIS Camera Station videó szerkesztőjének segítségével könnyedén megtisztíthatja a videófelvételt az exportálás közben. Az AXIS Live Privacy Shield segítségével bármilyen személyes adat gyűjtése nélkül követheti az élő eseményeket.

    Mobilalkalmazás a távfelügyelethez
    Az Axis mobilalkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy lépést tartsanak a megfigyelési hely történéseivel, akár más helyszínekről is. Könnyű hozzáférést biztosít több rendszerhez és egyéb funkciókhoz, mint például az élő nézet választható streaming profilokkal, a rögzített események idővonal vizualizációjával, valamint pillanatképek készítésével élő nézetben és visszajátszás során egyaránt.

    Azonnal készen áll a használatra
    Az AXIS hálózati videó rögzítőkre előre fel van telepítve az összes szükséges szoftver - beleértve a licenceket - és előzetesen konfigurálva vannak a telepítési idő minimalizálása érdekében. Az Axis széles termékportfoliójának kameráival és monitorjaival plug-and-play megoldást nyújt akár 64 csatornáig tartó közepes méretű telepítésekhez.

    További információért keresse:
    Nagy Gábor
    Axis termékmenedzser, Ingram Micro Magyarország
    +36 (20) 920 9373
    Gabor.Nagy@ingrammicro.com


    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Ossia DVR v1.4.0 update
    Olvasta már?
    Ossia DVR v1.4.0 update