Bemutatkozik az Axis robbanásbiztos kamerája


Bemutatkozik az Axis robbanásbiztos kamerája
Valós idejű mozgás és irányítás veszélyes területeken • HDTV 1080p, 50/60 fps, 40x optikai zoom
 • Axis Lightfinder 2.0
 • Autotracking 2 és orientációs segédlet
 • TPM, FIPS 140-2 2. szintű tanúsítvány
 • ATEX, IECEx, EAC és IA; Zóna 1, 21

  Az ExCam XPT Q6075 egy robusztus, nagy teljesítményű PTZ kamera, amely kiemelkedő fényérzékenységet biztosít a tiszta, éles és a szürkületben is kiváló részletekkel rendelkező kép érdekében. Rozsdamentes acélból készült ház borítja, és hitelesített (ATEX, IECEx, EAC és IA) potenciálisan éghető környezetben történő felhasználásra. Új generációs chipekkel továbbfejlesztett képalkotást, fejlettebb biztonsági funkciókat, kibővített analitikai képességeket és jelentősen hatékonyabb videó tömörítést kínál.

  Kiváló részlet bármilyen fényben


  Az ExCam XPT Q6075 40x optikai zoommal, kiváló videóval és kiemelkedő részletekkel rendelkezik HDTV 1080p felbontásban. Az új Axis chipkészlet alapján fejlettebb teljesítményt nyújt, és az Axis Lightfinder 2.0 funkcióval a képalkotás reálisabb és telítettebb színekkel, valamint a mozgó tárgyak élesebb rögzítésével történik. A focus recallnak köszönhetően nem szükséges a manuálisan fókusz beállítás, illetve az automatikus élességállítás 1-2 másodperces idejét kivárni. Azonnali fókuszt kap még kihívást jelentő fényviszonyok között is. Ezenkívül magában foglalja az Autotracking 2-őt kattintás és nyomon követés funkcióval az aktív objektumkövetéshez, valamint az orientációs segédletet a dinamikus átfedések támogatásával a gyors orientációhoz. Ezenkívül az Axis Zipstream a H.264/H.265 támogatásával jelentősen csökkenti a sávszélességet és a tárolási követelményeket.


  Védelem

  Ez a nagy teljesítményű kamera számos fejlett biztonsági funkcióval rendelkezik az illetéktelen hozzáférés megakadályozása és a rendszer védelme érdekében. Az aláírt firmware és a biztonságos rendszerindítás garantálja a firmware biztonságosságát, és biztosítja csak az engedélyezett firmwarek telepítését. Ezenkívül tartalmaz egy megbízható platform modult (TPM, FIPS 140-2 2. szintű tanúsítás), amely biztosítja az összes kriptográfiai kulcs és tanúsítvány biztonságos tárolását. Az ExCam XPT Q6075 számos Axis elemző alkalmazással rendelkezik, amelyek segítenek a személyzet és a felszerelés biztonságban tartásában. A belépési / kilépési érzékelő riasztást adhat, ha valaki tiltott területre lép, míg az őrjárat funkció felhasználható a környező területek figyelésére távoli telepítések, például kútfejek esetén. Ráadásul harmadik féltől származó elemzések is könnyen hozzáadhatók.

  Igényes


  Jelentősen könnyebb, mint a hagyományos helymeghatározó kamera. A PTZ kupolakamera mindössze 20 kg és robusztus, rozsdamentes acélból készült robbanásbiztos házban van elhelyezve. Minősített (ATEX, IECEx, EAC és IA) potenciálisan éghető környezetben történő felhasználásra. Az IP66 / IP68 besorolásokkal pedig biztos lehet benne, hogy a kameraház ellenáll a zord időjárási viszonyoknak, a pornak és a víznek. A Power over Ethernet (PoE) tápellátással működtetett, egyetlen ethernet kábellel az energiaellátáshoz és a hálózathoz való hozzáféréshez, a gyors és egyszerű telepítés érdekében. Így az áramforrás a kamerától távol elhelyezhető a szervizelés és a karbantartás megkönnyítése érdekében.

  További információért keresse:
  Nagy Gábor
  Axis termékmenedzser, Ingram Micro Magyarország
  +36 (20) 920 9373
  Gabor.Nagy@ingrammicro.com


  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon
  Olvasta már?
  Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon