A Security Summit 2020 virtuális eseményként kerül megrendezésre


A Security Summit 2020 virtuális eseményként kerül megrendezésre
Az Adria Security Summit powered by Intersec, a vezető dél-kelet-európai biztonságtechnikai konferencia és kiállítás 2021 szeptemberére lett átütemezve és helyette 2020 novemberében egy új online eseményre kerül sor Security Summit - Virtual Event címmel.

A rendszeres éves esemény elhalasztásáról és a 2020-as virtuális műsorral való helyettesítésről a COVID-19 járvány miatt döntöttek. Mivel a rendezvény látogatóinak és munkatársainak biztonsága továbbra is a szervezők elsődleges prioritása, a szponzorokkal, a társszövetségekkel és az iparági szakemberekkel együttműködve már zajlanak az előkészületek a 2020-as idei virtuális biztonsági csúcstalálkozóra. Az esemény résztvevőit és a családjtagjaikat fenyegető egészségügyi kockázatok elkerülése érdekében a rendezvény ötlete az, hogy az ismert és kedvelt biztonsági találkozót eljuttassa az otthonokba és cégekhez anélkül, hogy meg kellene látogatni.

Az Adria Security Summit tapasztalt csapata és partnerei ezt a biztonsági csúcstalálkozót nemcsak a nem virtuális esemény helyettesítőjeként, hanem eszközként és platformként használják fel arra, hogy globális erőfeszítéseket tegyenek a biztonsági ágazat érdekeltjeinek újbóli összekapcsolására, ökoszisztémáinak újjáépítésére és felgyorsítására. Emellett a 2020-as biztonsági csúcstalálkozó az Adria Biztonsági Csúcstalálkozó és más globális kereskedelmi bemutatók eredményeinek nyomdokaiba lép, amelyek a világjárvány miatt kénytelenek voltak a virtuális világba költözni - ez azt jelenti, hogy ugyanazon minőségi szintet tartják fenn, mint ami elvárható a szervezőktől, azonos figyelmet fordítva az esemény regionális és nemzetközi jellegére, párosulva az innovatív online és digitális funkciókkal, amelyek lehetővé teszik, hogy az érdeklődők otthonaikban és munkahelyükön kényelmesen élvezhessék a csúcstalálkozót.

A 2020-as biztonsági csúcstalálkozóra három napon keresztül kerül sor, november 3-án kezdődik és november 5-ig tart. Egész napos programot fog tartalmazni, amely élő szekciókat, előadásokat, esettanulmányokat és kapcsolódó eseményeket tartalmaz, amelyeket prominens iparági előadók mutatnak be, panelbeszélgetésekkel és sikertörténetekkel együtt. Három virtuális konferenciateremben napi több mint 20 előadást tartanak prominens előadók. Ezek a webináriumok minden nap 11:00 és 16:00 óra között lesznek elérhetők. Ezenkívül a B2B hálózati lehetőség ugyanazokat az előnyöket kínálja, mint egy élő esemény során. A szponzorok előre tervezett és igény szerinti 1on1 virtuális értekezleteket is rendezhetnek kollégáikkal, üzleti partnereikkel, ügyfeleikkel, szolgáltatókkal, kulcsfontosságú piaci szereplőkkel és globális intézményekkel.

A 2020-as biztonsági csúcstalálkozón való részvétel jelentős előnyöket kínál vállalkozása számára, amely valós idejű betekintést nyújt az újdonságokba és a technológiai trendekbe a világjárvány korszakában, valamint lehetőséget nyújt a piackutatás elvégzésére a területen, a márka ismertségének elősegítésére és a biztonságos termékmegjelenítésre. Megismerheti sajátos készségeit, bevált módszereit és stratégiáit, amelyeket alkalmazhat a vállalkozásához, és az esemény virtuális jellege lehetővé teszi, hogy még szélesebb közönséget érjen el, mint amit eddig tett. A résztvevők között ott lesznek a biztonsági menedzserek, a kkv-tulajdonosok és a döntéshozók, a kormányzati biztonsági ügynökségek képviselői, a telepítők és a rendszerintegrátorok, a végfelhasználók és a gyártók, akik inspirációt, eszközöket és értékes know-how-t nyújtanak. Végül, az eseményen való részvétel nem csak könnyebb, hanem költséghatékonyabb is, mint az élő iterációban való részvétel. Mindezen okokból várjuk, hogy találkozhassunk a 2020-as biztonsági csúcstalálkozón - virtuális eseményen.

További információ a http://vsecuritysummit.com címen érhető el.
Tagek: covid19 esemény

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
DSC NEO riasztóközpontok programozása ConnectAlarm és AlarmInstall alkalmazásokhoz
Olvasta már?
DSC NEO riasztóközpontok programozása ConnectAlarm és AlarmInstall alkalmazásokhoz