3D-s látogatószámlálás az Axis kínálatában


3D-s látogatószámlálás az Axis kínálatában
Az Axis piacra dobta új látogatószámláló megoldását, mely kihívást jelentő körülmények között is hatékony detektálást biztosít – a gyártó állítása szerint.

Az AXIS P8815-2 egy 3D-s képalkotószoftver és hardver kombinációja, mely megbízható áthaladó (látogató) számlálást biztosít egy előre meghatározott területen. Az előretelepített és kalibrált szoftverre érkező, mennyezetre / konzolra telepíthető AXIS P8815-2 két integrált képalkotóval rendelkezik a 3D-s leképezés megvalósítása érdekében, mely eljárás hatékonyabb látogatószámlálást biztosít, mint a fényviszonyokra (árnyék, napfény, tükröződés stb.) és egyéb zavaró körülményekre (nagytömegű látogatóáramlás) érzékeny 2D-s társaik. Természetesen erre a termékre is érvényes az Axis megnövelt, 5 éves garanciája, mely visszamenőlegesen érvényes a 2020. április 1 után az Axistól rendelt termékekre (bővebb információ a forgalmazóknál érhető el.)

Forrás: Axis Comunications

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Fényerő szabályozás Inim riasztóról
Olvasta már?
Fényerő szabályozás Inim riasztóról