Tansa motoros forgóvillák

Gyors beléptetés, megnyerő külső

Tansa motoros forgóvillák
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Tansa


A beléptetés mechanikus szabályozó eszközei többek között a forgóvillák, melyek biztosítják, hogy ténylegesen az azonosított személy léphessen be az ellenőrzött területre.

Gondolhatnánk, hogy ezen a területen nehéz kiemelkedőt alkotni, de a TANSA-nak sikerült. Esztétikus, bel- és kültéri használatra fejlesztett motoros forgóvillái minden követelménynek megfelelnek, miközben a lehető legkönnyebb áthaladást biztosítják. Gyorsabb és biztonságosabb beléptetést eredményez a motoros rásegítés és a vészeseti áthaladás biztosítása.Az elektronikus beléptetőrendszerek segítségével szabályozhatjuk, hogy adott átjárón csak jogosult személyek léphessenek be. Amennyiben ez az átjáró csak egy ajtó, akkor előfordulhat, hogy azon egy jogosult személy azonosítása után többen is áthaladnak. Ebből következik, hogy ilyenkor jogosulatlan személy juthat be a védett területre. Nem feltétlen szándékosan renitens magatartásról van ilyenkor szó, származhat figyelmetlenségből is. Mindenesetre ez egy biztonsági rés, mely további bonyodalmakat okoz olyan területeken, ahol a bent tartózkodók pontos számát minden pillanatban szükséges ismerni. Ha a biztonsági előírások ilyen követelményeket támasztanak, az „egyszerű” ajtó, mint átjáró nem felel meg. Példa erre egy tűzjelzés, melynek során pontosan tudni kell, ki hol tartózkodik, így, ha egy személy nem jelenik meg a biztonságos gyülekező ponton, életet menthet, ha tudjuk, pontosan hol kell őt keresni. Ezekre a problémákra kínál megoldást a forgóvillák, illetve forgókapuk alkalmazása.


A technikai fejlődés a mechanikai beléptetést sem kerülte el. Ahogy a Tansa cégtől megszokhattuk, folyamatosan új és innovatív termékekkel látja el a felhasználókat. A legújabb fejlesztései közé tartoznak a motoros forgóvillák. Itt az áthaladást egy precíziós villanymotor és egykuplung mechanika kombinációja segíti. Míg a megszokott forgóvilláknál a villa átfordítása emberi erőt igényelt, a motoros kivitel esetében a karra gyakorolt minimális nyomást követően a motor végzi a mechanizmus átfordítását.

Remek példa erre az LTT-303_M_E híd alakú, ejtőkaros forgóvilla, mely két irányú áthaladást biztosít.


A Tansa motoros forgóvillái minden szegmensben megállják a helyüket, legyen az irodai környezet, vagy akár nagy igénybevételnek kitett üzemcsarnok. A beépített vezérlőegység minden olyan igényre fel van készítve, ami egy mechanikus beléptetés kapcsán felmerülhet. Ilyen például az irányonkénti áthaladás-vezérlés, mely igény szerint úgy is beállítható, hogy csak az egyik irányban szükséges az azonosítás, míg a másik irányban szabad áthaladást biztosít. Ezenfelül lehetőség van két független LED panel vezérlésére, tűzjelzés esetén pedig szabad áthaladás biztosítására. A tűzjelzőtől kapott vezérlés esetén a vízszintesen lévő kart elejti, szabaddá téve az áthaladást. Minden egyes motoros forgóvilla alkalmas meglévő beléptetőrendszer kiegészítésére. Ezenkívül el lehet látni olyan extra kiegészítőkkel, mint a beépíthető fűtés, hogy a villa még extrém hidegben is zavartalanul és megbízhatóan lássa el a feladatát. Felszerelhetjük áthaladás-számlálóval is, melynek segítségével komolyabb beléptetőrendszer alkalmazása nélkül is számontarthatjuk a be- és kilépő személyek számát.A kezelőszemélyzetnek adhatunk távirányítót is, amivel adott helyzetben beavatkozhatunk a villa működésébe. Vevőegységet nem tartalmaz a vezérlőpanel, így azt külön kell beszerelnünk a motoros forgóvillába.

Összegezve:
A motoros forgóvillákkal egy olyan szabályozott áthaladási pontot lehet kialakítani, amely nagy áteresztőképességgel rendelkezik. A motoros forgóvillák nagy biztonsággal alkalmazhatók minden új létesítményben, illetve már üzemelő irodák, iskolák, vagy akár gyárak üzembiztos beléptetését is elláthatják. Keressék üzleteinkben vagy ezen a LINKEN..

Aradi Zsolt
Termékfelelős
info@powerbizt.hu


Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Hogyan növelhető a napelemtáblák élettartama?
Olvasta már?
Hogyan növelhető a napelemtáblák élettartama?