MultiTransmitter - a vezetékes riasztó második élete


MultiTransmitter - a vezetékes riasztó második élete
MultiTransmitter integrációs modul lehetővé teszi a korszerűtlen vezetékes riasztórendszerek összekapcsolását az Ajax riasztórendszerrel, amely rugalmasabb beállításokra ad lehetőséget a felhasználók számára, illetve elérhetővé tesz különböző funkciókat, mint az automatizált forgatókönyvek és az okostelefonról történő vezérlés.

MultiTransmitter integrációs modul lehetővé teszi a korszerűtlen vezetékes riasztórendszerek összekapcsolását az Ajax riasztórendszerrel, amely rugalmasabb beállításokra ad lehetőséget a felhasználók számára, illetve elérhetővé tesz különböző funkciókat, mint az automatizált forgatókönyvek és az okostelefonról történő vezérlés.18 zónás vezetékes integrációs modul
A MultiTransmitter 18 vezetékes zónával rendelkezik olyan eszközök és érzékelők csatlakoztatásához, amelyek 4 típusú vonalvégi lezárást támogatnak: NO, NC (ellenállás nélkül), EOL (NC ellenállással), EOL (NO ellenállással), az ellenállás értékei 1kOhm és 7.5kOhm között állíthatóak, 0.1kOhm eltolással. A 18 zónán kívül a modul három 12 V-os kimenettel rendelkezik: 2 fő és 1 külön a tűzérzékelőkhöz.

Maga a MultiTransmitter tápellátása 230V tápfeszültségről történik, áramkimaradás esetén pedig van hely egy tartalék akkumulátor számára, amely ellátja a modult és a csatlakoztatott eszközöket. A központi egység és a felhasználók értesülnek az Ajax alkalmazáson keresztül az áramellátási problémáiról.Átlátható és informatív
Ezenkívül az alkalmazásban lehetőség van egy helyiség, egy csoport, egy eszköz típusának (érzékelő/szabotázs) és egy riasztás típusának meghatározására minden eszközhöz. Ennek következtében a felhasználók az aktivált detektor zónaszáma helyett világos értesítési szöveget láthatnak arról, hogy mi történt, hol és mikor.

Öt riasztási típus közül választhat:
 • Behatolás
 • Tűz
 • Orvosi segítség
 • Pánik
 • Gázszivárgás
 • További információ:
  Alarm Automatika Kft.
  Kiss Ferenc
  +36 70 417 4221
  ferenc@alarmautomatika.com


  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  Videosec IQ dómkamerák – az IP platform teljesen megújult
  Olvasta már?
  Videosec IQ dómkamerák – az IP platform teljesen megújult