Starlight 4K felbontású Smart IP kamerák a Videosec kínálatában


Starlight 4K felbontású Smart IP kamerák a Videosec kínálatában
Ahol nagy területről kell kellően részletgazdag felvételt rögzíteni, oda a 4K felbontás a végső megoldás. A bemutatott kamerák varifokális dóm- és csőkamera kivitelben, 0,003 lux Starlight fényérzékenységgel, intelligens képtömörítéssel, készletről elérhetőek.

Az IPD-3638-28Z dómkamera és az IPW-2328-28Z csőkamera reneszánszukat élik, ahogy a telepítők újra felfedezték a bennük rejlő potenciált. A legfontosabb alkalmazási területek gyártási és logisztikai folyamatok dokumentálása, tágas belterek áttekintő nézeteként, vagy általánosabban fogalmazva, ahol nagy területről kell apróbb részleteket visszakeresni. A megnövekedett felbontás ugyanakkor nem feltétlenül jár megnövekedett tárhely-igénnyel. Kameránként, h.265 tömörítéssel, bekapcsolt intelligens kódolással, 2 Mbit/sec átlagos sávszélesség-igénnyel számolhatunk, ami csak 900 MegaByte óránként, vagy 21 GigaByte naponta.

A Starlight fényérzékenyésg lehetővé teszi, hogy rövid záridő-limitet állítsunk be a kamerákon, amivel a gyorsan mozgó tárgyak vonalélességét tudjuk megtartani.

Az IPD-3638-28Z dómkamera előlapja tartalmaz egy beépített térmikrofont, bekapcsolható zajszűréssel, állítható jelerősítéssel, melyről az egyszerű hangrögzítésen túl riasztási eseményeket is generálhatunk. Ha az érzékelt környezeti alapzaj meghalad egy szintet, vagy alámegy egy szintnek, ami akár egy gép rendellenes működését is jelezheti, vagy akár hirtelen hangerőváltozásra, ami lehet egy csattanás is, riasztási eseményt generálhatunk. Azon túl, hogy erről azonnali értesítést is kaphatunk, visszajátszáskor is kereshetünk a rögzített hangesemények alapján. A VCA riasztásokban rejlő lehetőség a kamerákat a látómezejükön áthaladó közlekedési folyosók automatizált felügyeletére is alkalmazhatóvá teszi.

A kamerák adatlapja és műszaki leírása megtalálható a Videosec.com weboldalon.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
QuadroSense – a Zmax védjegyoltalommal ellátott márkaneve
Olvasta már?
QuadroSense – a Zmax védjegyoltalommal ellátott márkaneve