A Modern Alarm Kft. bemutatja: Spóroljon a Wisenet PoE extender kameráival!


A Modern Alarm Kft. bemutatja: Spóroljon a Wisenet PoE extender kameráival!
Pénz és idő is megtakarítható integrátorok és a végfelhasználók számára, az új Wisenet PoE bővítőkamerákkal, rendszerbővítés, vagy kiépítés esetén. Ez a spórolás szomszédos, egymástól legfeljebb 80 méterre lévő kamerákkal érhető el.

Az úgynevezett, „PoE extender" kamerákon mind a PoE+ bemenet, mind a PoE kimenet megtalálható. Az utólagos bővítésnél, ahol további kamerára van szükség, a szakembereknek egyszerűen csak ki kell cserélniük a már meglévő Wisenet kamerát egy PoE Extender kamerára, majd a régit áttelepíteni a legfeljebb 80 méterre lévő, új helyére, így mindkét eszköz képes lesz ugyanazon a kábelen üzemelni.

A telepítés során, más PoE kompatibilis eszközök is csatlakozhatnak a Wisenet PoE extender kamerákhoz, például kiegészítő világítóegység, I / O vezérlő vagy éppen PIR érzékelő.

Ultra telepítőbarát
A Wisenet X Plus – moduláris felépítésű - sorozat részét képező, PoE Extender kamerák, számos egyéb praktikus funkciót is kínálnak, amelyek tovább csökkentik a telepítők által a helyszínen töltött időt.

 • Mágneses talpazat, a kameramodul gyors rögzítését segíti elő a házba;
 • Tömszelence átszúró tüske, ami lehetővé teszi a kábeRJ45 csatlakozóval szerelt végének behúzását;
 • Nem kell kivenni a kamerát a csomagolásából az előprogramozáshoz, mert a dobozát szándékosan így      alakították ki;
 • CVBS és USB kimenet a gyors és egyszerű beállításért.


 • Speciális audio- és videoelemzés
  Az új kamerák, további beépített és ingyenesen használható intelligenciával is rendelkeznek. Ezek a speciális, elemző analitikák például az irányérzékelés, virtuális vonal átlépése, belépés / kilépés funkció, megjelenés / eltűnés valamint a bóklászás észlelése.
  A fentieken kívül, az audioelemző funkció felismeri a kritikus hangokat, például robbanást, sikolyt, üvegtörést, és azonnal informálja (riasztja) az őrszolgálatot az bekövetkezett eseményről, a gyors és hatékony reagálás érdekében.
  Kiskereskedelmi egységekben ez a funkció használható a biztonsági személyzet figyelmeztetésére is, amikor valaki, agresszív módon lép fel az értékesítő kollégákkal szemben.

  Üzleti intelligencia
  A kamera processzorának feldolgozási teljesítménye lehetővé teszi extra funkciók kihasználását is, mint amilyen a személyszámlálás, vagy a vásárlói szokásokat felderítő „Hot Spot" funció, valamint a sorban állást kezelő alkalmazások használatát. Ezek a kiskereskedőknek, művészeti galériáknak, múzeumoknak és más, a nyilvánosság számára nyitott vállalkozásoknak lehetőséget kínálnak arra, hogy jobban megértsék az ügyfelek viselkedését és javítsák a hatékonyságot, azzal a lehetőséggel, hogy a rögzített adatokat a Wisenet Retail Insight (v2.0) üzleti intelligencia szoftver központi irányítópultján jelenítsék meg.

  A Wisenet PoE extender kamerák további fő jellemzői:
 • PoE Out: Max. 12, 95 W, 80 méteren, CAT5/5E kábellel
 • Folyosó nézet, amely rendkívül hatékony módot nyújt a keskeny függőleges területek, például üzletekben, a      sorok közötti részek, vagy folyosók hosszanti megfigyelésére;
 • Megnövelt dőlésszög, akár 90°-ig, hogy széles területi lefedettséget biztosítson, ha a kamerákat alacsony      mennyezetű helyekre telepítik;
 • WiseStream II, kiegészítő tömörítési technológia, amely a képen látható mozgásnak megfelelően,      dinamikusan vezérli a kódolást, a minőségi és kiegyenlített átvitel érdekében. Ha a WiseStream II-et H.265      tömörítéssel kombinálják, akkor a sávszélesség hatékonysága akár 99%-kal is javulhat, a jelenlegi H.264      technológiához képest;
 • Ütés-észlelési technológia, amely a beépített giroszkóp-érzékelőkön keresztül, a szokatlan fizikai ütéseket      észleli és riasztást ad az operátoroknak, a gyors beavatkozás érdekében;
 • Esemény kiváltotta, hangfájl lejátszása. Legfeljebb öt, előre rögzített figyelmeztető üzenet tárolható a PoE      extender kamera memóriájában. Be lehet állítani, hogy előre meghatározott események bekövetkeztekor,      automatikusan lejátssza azokat.
 • Az új Wisenet PoE bővítőkamerák a következők:

  Wisenet XNV-6081RE
  2 Mpx, kültéri dómkamera 2,8 – 12 mm motoros variooptika


  Wisenet XND-6081REV
  2 Mpx beltéri dómkamera 2,8 – 12 mm motoros variooptika


  Wisenet XNV-8081RE
  5 Mpx kültéri dómkamera 3,6 – 9,4 mm motoros variooptika


  Wisenet XND-8081REV
  5 Mpx beltéri dómkamera 3,6 – 9,4 mm motoros variooptika


  IDE kattintva megtekinthető a bemutatóvideó is!

  További információkért, konkrét ajánlatért, kérjük, a Modern Alarm Kft., Hanwha Wisenet terméktámogató munkatársát keressék:
  Balczó Rudolf
  +36 30 961-0340
  balczo.rudolf@modernalarm.hu


  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  Mit tervez a SecuriFocus 2022-ben?
  Olvasta már?
  Mit tervez a SecuriFocus 2022-ben?