A 7 legnagyobb CCTV probléma


A 7 legnagyobb CCTV probléma
Hét kiemelt „vészhelyzet” – legalább is azok közül, melyeket az ügyfelek jeleznek – keseríti meg az ügyfélszolgálatok / műszaki támogatók mindennapjait, legalább is az IPVM idei felmérése szerint.

Szokásához híven, a portál 2 év után ismételte meg a „mi a leggyakoribb CCTV probléma, amivel az ügyfeleid megkeresnek” c. körkérdését. Az eredmények ismertetése előtt szeretném kiemelni, hogy a válaszadók zöme az USA területén tevékenykedik, így az alábbi lista nem tekinthető globálisan érvényesnek.

  • 2020-ban a videojelvesztés (leszakadó kamerák) kerültek az első helyre. Idén az esetek 36%-ában ezzel      kerestek műszaki támogatást az ügyfelek Meglepő módon, ez 16%-ponttal magasabb érték, mint 2018-ban.
  • 12%-kal második helyre került a távoli hozzá-(nem) férés, melyet az adatszolgáltatók 12%-a említett első      helyen. 2018-hoz képest 14%-pontot esve veszítette el kétes dicsőségű első helyét ez a probléma.
  • 11%-on végeztek a video (klip) exportálással kapcsolatos gondok, mely 4%-os visszaesést jelent a 2 évvel      ezelőtt felméréshez képest.
  • Kvázi stagnált (1%-pontot esett) az ügyfél felhasználói hiányosságaira visszavezethető problémakör. Idén a      hívások 7%-ára volt jellemző.
  • Meglepő módon, nulláról 6%-ra „ugrott” mozgásérzékeléssel kapcsolatos (hiányzó rögzített képanyag)      problémák.
  • Erőteljesen visszaestek (8%-pont), és 5%-on zártak az elveszett jelszavakkal összefüggésben beérkező      megkeresések.
  • Végül, de nem utolsó sorban, holtversenyben (stagnálva) 5%-on zártak a merevlemezekkel kapcsolatos      segélykérő hívások.


  • Forrás: IPVM

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    FAAC szögben zárodó automata ajtók
    Olvasta már?
    FAAC szögben zárodó automata ajtók