A VIVOTEK bemutatja első, az OSSA által vezérelt iNSIGHT sorozatú termékeit


A VIVOTEK bemutatja első, az OSSA által vezérelt iNSIGHT sorozatú termékeit
Taipei, Tajvan – A biztonságtechnikai ipar forradalmával tovább lépve a VIVOTEK, a világ vezető IP-felügyeleti megoldás-szolgáltatója piacra dobja iNSIGHT sorozatú dome kameráját, az FD9392-EHTV-O-t és az AI-boxot, az IE9111-et -O.

Az iNSIGHT sorozat hozzáadott értéket és mélyebb megértést mutat be, amely túlmutat a felszínen. Az Open Security és Safety Alliance (OSSA) által indított kezdeményezés követi az OSSA videóbiztonsági eszközökre vonatkozó technológiai csomagját, amely nyílt és szabványos platformot ír elő a biztonsági megoldásokhoz. Ez a két termék a felügyeleti termékeknél a nyílt platform megközelítés megvalósításának jövőjét jelenti, lehetővé téve a rendszerintegrátorok, a szoftveralkalmazások fejlesztői és a felhasználók számára, hogy együttműködve alkossanak egy nyitott, hatékony és intelligens környezetben.





Az új iNSIGHT sorozat termékei a Qualicomm SoC-t alkalmazzák, amely magában foglalja a gépi tanulást és a fedélzeti számítástechnikát, hogy a számítási adatok eszközökön keresztül jussanak célba. A fejlett sokoldalúság és rugalmasság mellett az új iNSIGHT sorozatot egy, a biztonsági eszközök által támogatott nyílt IoT platformrendszerre alapozva is megtervezték, megkönnyítve ezzel a felhasználók és a rendszerintegrátorok számára az intelligens videótartalom-elemzéssel ellátott különféle alkalmazások letöltését és telepítését az FD9392-EHTV-O dome kamerára. A meglévő biztonsági rendszerek esetében a VIVOTEK bevezette fedélzeti AI dobozát, az IE9111-O-t, amely lehetővé teszi a rendszerintegrátorok számára, hogy összekapcsolják a meglévő hálózati kamerákat, és a teljes rendszert AIoT intelligens rendszerré alakítsák át.



Steve Ma, a VIVOTEK nyílt platform üzleti részlegének alelnöke kijelentette:



„A múltban a gyártók és a szoftverfejlesztők arra kényszerültek, hogy erőforrásokat költsenek arra, hogy rendszereik egymással kompatibilisek legyenek. Attól a naptól kezdve, hogy csatlakoztunk a Szövetséghez, küldetésünk az volt, hogy valódi értéket teremtsünk a technológiai innováció révén. Az iNSIGHT sorozatú kamera és az „OSSA által hajtott” AI-box elindítása az első fontos lépés, hogy elképzeljük az előttünk álló ígéretes értéket és üzleti lehetőségeket. Pozitív visszajelzéseket kaptunk a kiskereskedelmi és parkolási alkalmazások számos kísérleti projektjében. Együtt vezethetjük az iparágat a következő szintre.”

„Rendkívül kifizetődő látni, hogy a szövetség elképzelése szó szerint piacra kerül „Driven by OSSA” termékek formájában. Örülünk, hogy ezek az első termékek a VIVOTEK-től származnak, az OSSA egyik alapító tagjától” – mondta Johan Jubbega, a Open Security és Safety Alliance elnöke. “Büszkék vagyunk arra, hogy együttműködünk olyan iparági vezetőkkel, akik megértik ezt az együttműködő, nyílt platform filozófiát, egyetlen szervezet határain túl is ösztönözve az innovációt, hogy kifelé áramoljanak a nagyobb piaci potenciál és az intuitívabb, személyre szabott felhasználói élmény érdekében.”



Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ajax vezeték nélküli rendszerek telepítői képzés
Olvasta már?
Ajax vezeték nélküli rendszerek telepítői képzés