Uniview testhőmérséklet mérő állomás


Uniview testhőmérséklet mérő állomás
Egy valóban ésszerű és kalibrálás nélkül is azonnal használatra kész megoldás, a jelenlegi járványhelyzet kihívásaira az UNIVIEW (OTC-513) testhőmérséklet mérő terminálja.
Már magyar nyelvű menüvel és magyar hanggal elérhető a CompMarket kínálatában!


Azok számára ajánlott, akik gyorsan, és egyszerűen telepíthető, racionális megoldást nyújtó érintésmentes (non-contact) testhőmérséklet mérő megoldást keresnek, kis áteresztő képességű bejáratokhoz.

A jelenlegi járványhelyzetben belépési pontokon testhőmérséklet mérésre lehet használni a kézi lézeres hőmérőt, de ekkor a kötelező távolságtartás hiánya lesz az egyik probléma, a másik pedig, hogy a kezelő személyzet aktív szereplője a folyamatnak.

Az egyik legfontosabb gyártó csapatát erősítve, volt lehetőségem tavasszal megismerni, majd a piacra bevezetni a már mindenki által ismert és reklámozott megoldásokat: mesterséges intelligenciával támogatott bispektrális hőkamera vagy arcfelismerés alapú testhőmérséklet mérő beléptető terminálokat. Ebben az esetben több millió forint is lehet a rendszer kiépítése belépési pontonként, de ezért cserébe egy valóban pontos, folyamatosan működő, automatizált rendszert tud telepíteni a biztonságtechnikai cég a megrendelő által fontosnak tartott bejáratokhoz. Ugyan viszonylag rövid idő alatt telepíthető egy ilyen megoldás, viszont az alábbiak megléte minimálisan szükséges hozzá:
 • A kamera megfelelő elhelyezése az ajtóval szemben konzollal, kábelezéssel.
 • A feketetest (a pontosság növelés érdekében) elhelyezése a kamerával szemben, tápellátással.
 • Üzembe helyezni a laptopot vagy az NVR-t monitorral a kezelő személyzet részére.
 • Kábelek elrejtése, kalibrálás, riasztási lánc kialakítása.
 • Oktatás.

 • De ez akár, egy megfelelően képzett 2 fős szerelő csapatnak is, 1 munkanap kiépítési időt igényelhet, belépési pontonként!

                                   A mi ajánlatunk egy valóban olcsóbb és gyorsabb megoldást kínál.

         EZT A FUNKCIONALITÁST MEGKAPJA TÖREDÉK ÁRON EGY 2 PERC ALATT ÜZEMBE HELYEZHETŐ                                    TERMINÁLTÓL MINDENFÉLE BONYOLULT PROGRAMOZÁS NÉLKÜL!

                                  Az UNIVIEW OTC-513-as testhőmérő terminálja pontosan ezt nyújtja!


  Egy olyan Plug & Play eszköz, amit csak áram alá kell helyezni és működik. 0,3°C pontossággal fogja mérni kevesebb, mint 1 mp alatt a belépő személy hőmérsékletét az illető csuklójánál, a GDPR szabályainak betartásával.  Nincs szükség csúcstechnológiás méregdrága eszközök kombinálására!

  Az UNIVIEW OTC-513 terminál érintésmentes megoldást nyújt! Riasztani hang- és fényjelzéssel is tud. A feladatát a szükséges lázmérésre vonatkozó aktuális adatvédelmi iránymutatások betartása mellett képes folyamatosan és megbízhatóan ellátni!

  Válassza az ésszerű és egyszerű megoldást a jelenlegi kaotikus helyzetben!

  Árat, leírásokat, bemutató videókat a CompMarket weboldalán ide kattintva megtalálja!
  Ismerje meg részletesen az UNIVIEW OTC-513 terminálját!


  További információ:
  CompMarket Hungary Zrt.
  Nagy Péter
  06 (30) 852 0897
  nagy.peter@compmarket.hu


  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Elmes Electronic CB32-G központ
  Olvasta már?
  Elmes Electronic CB32-G központ