Videosec projekt megoldások raktárkészletről


Videosec projekt megoldások raktárkészletről
Az évvégi beruházási szezonban kiemelten fontos tudni, hogy mik azok az eszközök, amik egyes projekt-igényekhez raktárról, azonnal elérhetőek. A Videosec kínálatában az általánostól a legösszetettebb megoldásokig kínált eszközök raktárról, azonnal rendelhetőek.

A Videosec rendszámfelismerő megoldása, az IPW-262ER9-DUZIT-ME rendszámfelismerő kamera köré épül. Sorompó vagy kapu vezérlésére alkalmazható szigetszerűen, állandó, vagy ritkán változó jogosultsági listával, de B-sorozatú Videosec rögzítőhoz csatlakoztatva folyamatos szerkesztést igénylő beengedési listát is alkalmazhatunk. Telephelyek, hotelparkolók, logisztikai központok járműbeléptetési igényeihez könnyen adaptálható, készletről szállítható megoldás.

A legextrémebb telepítési körülmények igényeit is kielégítő PTZ megoldás a PTZ-6854SR-X38UP-VC, amely egy SuperStarlight fényérzékenységű, 38x zoomátfogású, 4 MegaPixel felbontású kamera. A beépített képanalitika a már megszokott területre behatolási és vonalátlépési riastásokon túl képes automatikus objektumkövetésre is, ezáltal egy nagyobb terület eseményeiről kaphatunk folyamatos nagyfelbontású képanyagot 50-100 MegaPixel felbontású kamerák alkalmazása nélkül. A kamera további előnyei a 60fps képfrissítés nagysebességű mozgások követésére, optikai ködvágó funkció beépített IR72 szűrő, 250m infra hatótáv.

Az AI a mesterséges intelligenciát jelöli, ami már IP kamerákban is elérhető. Az arcfelismerő algoritmusok munkáját jelentősen segítő arcérzékelés segítésén túl az AI kamerák képesek riasztási eseménykor (vonalátlépés, területre behatolás) megkülönböztetni az objektumok típusát, így segítségével szelektven tilthatunk áthaladást vagy tartózkodást kijelölt területeken járműveknek vagy gyalogosoknak.

A külöleges projekt-megoldások közé tartozik az OET-213H-BTS1 testhőmérsékletet és maszkviselést ellenőrző beléptető terminál is, mellyel járványhelyzetben biztosítható a gyors testhőmérséklet-ellenőrzés. A terminál forgalmának figyelése ugyanazon a Guard Station szoftveren történik, amellyel egyidőben akár 256 kamera élőképét is követhetjük, illetve az eszközökről érkező riasztásokat kezelhetjük. Rögzítőre is továbbítható a terminál élőképe, ahol OSD feliratban megjeleníthető az utolsó mért testhőmérséklet.

A teljesség igénye nélkül néhány termék, amiket raktárkészletről kínálunk:
 • Videórögzítők akár 32 vagy 64 csatornáig, akár 8 merevlemezig
 • Smart IP kamerák Starlight fényérzékenységgel, FullHD, 4MP, 5MP és 8MP/4K felbontással, dóm és csőkamera kivitelben, fixfókuszú, vagy motorizált autofókuszos zoomobjektívvel, analitikai riasztásokkal vagy emberi test észlelésével
 • PoE switchek 4-től 24 PoE portig, legalább 2 uplink porttal, SFP aljzattal, még PoE-ről táplálható PoE switchet is kínálunk.

  Részletekért keresse fel a Videosec csapatát.


  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  Többirányú, kétcsatornás Wisenet kamera a Modern Alarm Kft-nél
  Olvasta már?
  Többirányú, kétcsatornás Wisenet kamera a Modern Alarm Kft-nél