Bemutatkozik az Axis új generációs kamerája


Bemutatkozik az Axis új generációs kamerája
Újgenerációs kamera a nagy mozgású helyszíneken rögzített kiváló képminőségért

Az Axis Communications piacra dobta az AXIS P1455-LE hálózati kamerát, amely HDTV 1080p felbontást kínál, akár 60 kép / mp sebességgel. Ideális a megfigyelési forgatókönyvek széles skálájához, különösen alkalmas nagy mozgású jelenetek rögzítésére.Az Axis Forensic WDR funkcióval rendelkező, kültéri használatra kész kamera kiváló minőségű képeket készít akkor is, ha sötét és világos területek egyaránt vannak a jelenetben. Az Axis Lightfinder 2.0 biztosítja a kiemelkedő képeket gyenge fényviszonyok mellett (akár igazságügyi felhasználásra is), az Axis OptimizedIR pedig lehetővé teszi a megfigyelést akár 40 méterig, sötétben is.

Magában foglalja a mozgáshoz alkalmazkodó expozíciót, hogy jelentősen csökkentse a közeledő vagy a közelben lévő tárgyak elmosódását. Az AXIS Object Analytics segítségével felismerheti és osztályozhatja az embereket és a járműveket. Ezenkívül edge-to-edge technológiával intelligens párosítási funkciókat kínál, beleértve a kétirányú hangot az Axis hálózati hangszórókkal. Mindezt az Ön egyedi igényeihez igazítva.

Főbb jellemzők
 • Lightfinder 2.0, WDR and OptimizedIR
 • AXIS Object Analytics
 • Mozgás-adaptív expozíció
 • Továbbfejlesztett biztonsági funkciók
 • Zipstream a H.264 / H.265 támogatással

 • Az AXIS P1455-LE az Axis Edge Vault funkcióval védi a kamera Axis eszközazonosítóját és egyszerűsíti az Axis termékek engedélyezését a hálózaton. Ezenkívül az Axis Zipstream a H.264 és H.265 támogatásával jelentősen csökkenti a sávszélességet és a tárolási igényeket.
  Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

  Nagy Gábor
  Axis termékmenedzser, Ingram Micro Magyarország
  +36 (20) 920 9373
  gabor.nagy@ingrammicro.com


  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Axis Q1808-LE kamera
  Olvasta már?
  Axis Q1808-LE kamera