Az amerikai biztonságtechnikai kiállítások sötét kora


Az amerikai biztonságtechnikai kiállítások sötét kora
A COVID-19 világjárványra hivatkozva ismételten – immár negyedik alkalommal – hirdettek új időpontot a biztonságtechnikai szakma egykor ikonikusnak számító kiállításának rendezői.

Az ISC WEST hagyományosan minden év márciusban kerülne megrendezésre, Las Vegas városában. Az idei kiállítást véglegesen elvitte a pandémia, de olybá tűnik, hogy a 2021. márciusára tervezett kiállítást odébb fújta a koronavírus szele. A szervezők által belőtt július közepi/végi időponttal egyetlen (kiemelt) probléma van: ez az év legmelegebb időszaka Vegas környékén. Épp a nagy melegre hivatkozó látogatói lemondások miatt helyezték át (2x) őszi időpontra a 2020-as ISC WEST-et, mielőtt végleg feladták volna az idei próbálkozást. Az már csak hab a tortán, hogy a hűséges kiállítók akkora már közel másfél éve lebegtetik majd marketing költségvetésük nem kevés hányadát az ISC WEST egyre kisebb és egyre csak távolabb kerülő medencéjében.

Forrás: ISC WEST
Tagek: esemény

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Videosec KS2-x54 kinetikus kapcsolók
Olvasta már?
Videosec KS2-x54 kinetikus kapcsolók