Deep Vision – a hatékonyabb peremoldali biometrikus analitikáért


Deep Vision – a hatékonyabb peremoldali biometrikus analitikáért
Hatékonyabb képelemzés és kisebb energiafelhasználás – legalább is ezen ígéretek hangzottak el a Deep Vision nevezetű startup részéről, új architektúrájú, kifejezett végponti eszközökbe szánt MI processzorával kapcsolatosan.

Deep Vision chipje olyan adatarchitektúrán alapul, amely képes a változatos adatáramlatok kezelésére a chipen belüli adatmozgás minimalizálása érdekében. Ravi Annavajjhala (a Deep Vision vezérigazgatója) szerint az ún. „polimorfikus adatáramlási architektúra” révén az adatok a számítási műveleteket végző egység közelében tartarthatók, így a Deep Vision megoldása minimálisra csökkenti az adatmozgást, növelve az MI algoritmusok képtartalom elemző és egyéb funkcióinak hatékonyságát, valamint az energiahatékonyságot. A Deep Vision chipjeit kifejezetten CCTV kamerákba, illetve végponti hálózati eszközökbe szánják, támogatandó az olyan „nagyfelhasználók” igényeit, mint az okos város rendszerek.

Forrás: Deep Vision

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Az új DVC IP kaputelefon rendszerek 15 perc alatt konfigurálhatók
Olvasta már?
Az új DVC IP kaputelefon rendszerek 15 perc alatt konfigurálhatók