Elindult a virtuális Security Summit


Elindult a virtuális Security Summit
November 3-án elindult és magas látogatottsággal folyik a Security Summit – Virtual Event. November 5-ig még lehet regisztrélni az online eseményre.

A 2020-as biztonsági csúcstalálkozó az Adria Biztonsági Csúcstalálkozó és más globális kereskedelmi bemutatók eredményeinek nyomdokaiba lép, amelyek a világjárvány miatt kénytelenek voltak a virtuális világba költözni - ez azt jelenti, hogy ugyanazon minőségi szintet tartják fenn, mint ami elvárható a szervezőktől, azonos figyelmet fordítva az esemény regionális és nemzetközi jellegére, párosulva az innovatív online és digitális funkciókkal, amelyek lehetővé teszik, hogy az érdeklődők otthonaikban és munkahelyükön kényelmesen élvezhessék a csúcstalálkozót.

A 2020-as biztonsági csúcstalálkozóra három napon keresztül kerül sor, november 3-án kezdődik és november 5-ig tart. Egész napos program, amely élő szekciókat, előadásokat, esettanulmányokat és kapcsolódó eseményeket tartalmaz, amelyeket prominens iparági előadók mutatnak be, panelbeszélgetésekkel és sikertörténetekkel együtt. Három virtuális konferenciateremben napi több mint 20 előadást tartanak prominens előadók. Ezek a webináriumok minden nap 11:00 és 16:00 óra között lesznek elérhetők. Ezenkívül a B2B hálózati lehetőség ugyanazokat az előnyöket kínálja, mint egy élő esemény során. A szponzorok előre tervezett és igény szerinti 1on1 virtuális értekezleteket is rendezhetnek kollégáikkal, üzleti partnereikkel, ügyfeleikkel, szolgáltatókkal, kulcsfontosságú piaci szereplőkkel és globális intézményekkel.

A 2020-as biztonsági csúcstalálkozón való részvétel jelentős előnyöket kínál vállalkozása számára, amely valós idejű betekintést nyújt az újdonságokba és a technológiai trendekbe a világjárvány korszakában, valamint lehetőséget nyújt a piackutatás elvégzésére a területen, a márka ismertségének elősegítésére és a biztonságos termékmegjelenítésre. Megismerheti sajátos készségeit, bevált módszereit és stratégiáit, amelyeket alkalmazhat a vállalkozásához, és az esemény virtuális jellege lehetővé teszi, hogy még szélesebb közönséget érjen el, mint amit eddig tett. A résztvevők között megtalálhatók a biztonsági menedzserek, a kkv-tulajdonosok és a döntéshozók, a kormányzati biztonsági ügynökségek képviselői, a telepítők és a rendszerintegrátorok, a végfelhasználók és a gyártók, akik inspirációt, eszközöket és értékes know-how-t nyújtanak. Még nem késő regisztálni a virtuális eseményre.

További információ a http://vsecuritysummit.com címen érhető el.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
DVC DCN-TF6283AI-DL Dual Light Dome Kamera
Olvasta már?
DVC DCN-TF6283AI-DL Dual Light Dome Kamera