International Security week – online konferencia november 30-december 3.


International Security week – online konferencia november 30-december 3.
Az International Security Week online konferencia 3. napját a ZNZ egyik partnere, a Human Security Radar forgalmazója, az Apstec Systems szponzorálja. Az esemény biztonságos online térben zajlik, bárki csatlakozhat, a regisztráció ingyenes.

MI AZ AZ INTERNATIONAL SECURITY WEEK?

A virtuális esemény a biztonsági szakma kínálatának alapértékeit (együttműködés, innováció és minőségi tartalom) támogatja. Négy napon keresztül rangos szakmai szereplőket hallgathatunk a kormányzati, ipari és egyetemi szektorból, akik szaktudásukat osztják meg napjaink biztonsági, kiber és egyéb fenyegetettségek kérdésében.

Soha nem volt még fontosabb az összetartás a biztonságosabb környezetért, mint most a pandémiás időszakban. Fontos, hogy összehangoltan cselekedjünk, megértsük a szektor szereplőinek különböző igényeit, szempontjait, hogy lépést tartsunk a technológiai újításokkal és az új eljárásokkal, hozzájárulva biztonságos környezet megteremtéséhez.

MIÉRT ÉRDEMES REGISZTRÁLNI?

Ingyenes szakmai tartalmakért online térben lehet csatlakozni 2020.11.30-12.03 között. Az első napon a nemzetközi biztonsági helyzetről, a másodikon a kiber fenyegetésekről, a harmadikon a tömegek és a kritikus infrastruktúrák védelméről, a negyediken pedig a tömeges fenyegetések megelőzéséről és kezeléséről lesz szó.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Regisztráció IDE kattintva

MELYIK ELŐADÁST ÉRDEMES MEGHALLGATNI?

December 2-án, 12:05 perctől az Apstec képviselője a személyátvilágítás kérdéséről beszél majd a pandémiát követő időszakban. A hagyományos személyátvilágításnak új szintre kell lépnie, olyan megoldás kell, amely alkalmazásával fertőző betegség veszélye nem fenyegeti sem az átvizsgált személyeket sem a személyzetet. Az Apstec megmutatja, hogy a Human Security Radar testszkenner ebben hogyan segít.

Regisztráció IDE kattintva

Z&Z Biztonságtechnika
Tagek: esemény

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Axis Q9307-LV
Olvasta már?
Axis Q9307-LV