A legmagasabbra értékelt videotechnikai gyártók


A legmagasabbra értékelt videotechnikai gyártók
Az IPVM legutóbbi felmérése során igen egyszerű kérdést tett fel olvasóinak: melyik 5 gyártót értékelik a legmagasabbra és miért. A végeredmény – tekintve azt, hogy a válaszadók döntő hányada az észak-amerikai térségben tevékenykedik – jelentős meglepetést nem okozott.

Első helyen végzett az Axis, 2.5-szer annyi szavazatot „bezsebelve”, mint a második helyezett. Negatív véleményt alig fogalmaztak meg vele kapcsolatosan. A felmérés készítőinek megállapítása szerint az USA-ban valamelyest nagyobb elismertségnek örvend, mint globálisan. A válaszadók zöme a termékek technológiai színvonalát, megbízhatóságát és az cég ügyfélszolgálatát emelték ki.

Második helyen végzett az Hanwha Techwin. A koreai gyártó szintén nagyobb elismertségnek örvendett az Államokban. Kiemelendő, hogy a céggel kapcsolatosan 0 (azaz nulla) negatív visszajelzés érkezett a felmérés során. A válaszadók a termékeik ár/érték arányát emelték ki – magas minőség, reális áron.

Halványatnyival elmaradva a Hanwha eredményétől végzett harmadik helyen (holtversenyben) az Avigilon és a Bosch. Míg az Avigilon közel azonos arányban népszerű az USA-ban és a globális piacon, a Bosch egyértelműen erősebbnek bizonyult az USA-n kívüli régiókban. Az Avigilon esetében a készülékek szolgálatásait (analitikák), termékeik minőségét emelték ki. Sokat nyomott a latban, hogy az USA-ban gyártják. A Bosch estében a cég és termékei megbízhatóságát értékelték nagyra a válaszadók.

A Genetec végzett a ranglista ötödik helyén. A cég mellett főként támogatási rendszerének színvonala szólt, de számosan méltatták termékei színvonalát, innovativitását, valamint azt, hogy nyíltan síkra szált a kínai gyártók visszaszorítása mellett.

Forrás:IPVM
Tagek: videotechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A Techson 1.4.10-es firmware újdonságai
Olvasta már?
A Techson 1.4.10-es firmware újdonságai