A G4S-t 5Mrd dollárért vásárolja fel az amerikai Allied Universal


A G4S-t 5Mrd dollárért vásárolja fel az amerikai Allied Universal
A G4S és az Allied ötvözésével egy globális biztonsági társaság jön létre, melynek éves bevétele mintegy 18 milliárd dollár és több mint 750,000 alkalmazottal rendelkezik.

A londoni székhelyű G4S Plc. részvényesi köre elfogadta az amerikai Allied Universal Security Services cég 5,1 milliárd dolláros vételi ajánlatát. A G4S és az Allied ötvözésével egy olyan globális biztonsági társaság jön létre, amelynek éves bevétele körülbelül 18 milliárd dollár és több mint 750,000 alkalmazottja van. A bejelentés szerint a vállalatok 2021 első negyedévében várhatóan lezárják az üzletet. Összevonva az Allied Universal és a G4S csúcskategóriás intelligens technológiai megoldásait és az élőerős vállalkozásokat, létrehozunk egy kibővített csoportot, amely képes az ipar integrált biztonsági szolgáltatások felé történő elmozdulását vezetni és globális egyablakos ügyintézést biztosít az ügyfelek számára - áll a két cég közös közleményében. "A G4S a piacon vezető megoldásokkal és a" blue-chip "ügyfélkörével a biztonsági szolgáltatások terén összpontosított globális vezetővé vált, amelyet egy elkötelezett és tehetséges, több mint 530 000 alkalmazottból álló csapat szolgál ki" - mondja Ashley Almanza, a G4S vezérigazgatója. „A G4S és az Allied Universal kombinációja globális vezető szerepet tölt be a biztonság területén több mint 750 000 alkalmazottal, az iparág vezető kompetenciáival és páratlan piaci lefedettséggel. Ez az egyedülálló és lenyűgöző kombináció kivételes szolgáltatást kínál az ügyfeleknek, és izgalmas jövőt biztosít az alkalmazottaknak.”

A G4S 2017-ig jelen volt Magyarországon, mígnem a GaranSec Zrt. a kivásárolta a magyar érdekeltségeket a brit anyavállalattól.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?
Olvasta már?
Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?