Axis kompakt felvevő UHD TV megfigyeléshez


Axis kompakt felvevő UHD TV megfigyeléshez
Bármely kiskereskedelmi vagy vendéglátóipari vállalkozás számára (az önálló üzletektől az országos kereskedelmi láncokig) egy könnyen telepíthető és használható felügyeleti rendszer azt jelenti, hogy hatékonyabban tudnak az alaptevékenységeikre összpontosítani.

A videó megfigyelés piacvezetőjének end-to-end megoldásával biztonságban érezheti magát, hiszen minden körülmények között védettséget élvez.



Az új AXIS S3008 felvevő NVR egy rendkívül kompakt szerkezet, amely akár nyolc kamerát is képes csatlakoztatni és működtetni, csupán pár kattintással. Az AXIS Companion videókezelő szoftverrel kombinálva a megoldás egyszerűen alakítható az egyetlen helyszín felügyeletének biztosításától a több helyszíni és az országos kereskedelmi láncokon keresztüli felügyelet biztosításáig.

Egyszerű felügyelet
Az AXIS S3008 egy kompakt felvevő, - beágyazott PoE tápellátással - amely megkönnyíti a beillesztést és telepítést bármilyen vállalkozásba, az üzletmenet minimális megszakításával. Ugyanakkor rendelkezik egy belső merevlemezzel, amely elegendő tárolási és feldolgozási erővel rendelkezik akár nyolc kamera nagyfelbontású felvételeinek rögzítéséhez. Az összes felvétel titkosításra kerül a videók védelme érdekében. Két felvevő egy helyen is kombinálható, így akár 16 kamera is csatlakoztatható. Ugyanez a rendszer több helyszínen is lemásolható és összekapcsolható az AXIS Companion segítségével, így akár ezer helyszín átfogó felügyeletét is képes biztosítani.

Tökéletes partner az AXIS Companion számára
Az AXIS S3008-at úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen működjön az AXIS Companion-nal, annak érdekében, hogy a megoldás egyszerű és intuitív legyen mind a telepítő, mind a felhasználó számára. A rendszer első aktiválásakor az AXIS Companion végigvezeti a felhasználót a rendszeren, a néhány kattintással elvégezhető telepítés végrehajtása érdekében. Az AXIS Companion a felvevő közvetlen konfigurálására, valamint frissítések és karbantartások elvégzésére is használható.

Teljes end-to-end érvényesített megoldás
Az AXIS S3008-ot alaposan tesztelték az AXIS termékválasztékával annak biztosítása érdekében, hogy megfizethető és nagy megbízhatósággal rendelkező end-to-end megoldás kerüljön a piacra.

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Nagy Gábor
Axis termékmenedzser, Ingram Micro
+36 (20) 920 9373
gabor.nagy@ingrammicro.com

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
ATM kiemelés megelőzése MI alapokon
Olvasta már?
ATM kiemelés megelőzése MI alapokon