Kevesebb kamerával többet lát? Hogyan?


Kevesebb kamerával többet lát? Hogyan?
A címben feltett kérdés csak akkor igaz, ha a Milesight 180°-os Panoráma dóm kameráiból építi fel a videó megfigyelő rendszert.

Nemcsak 180 fokban lát, de szintén 180°-ban világítja meg nagyteljesítményű infrával a látómezőt, ráadásul mindezt intelligensen. Vandálbiztos kialakítás, beépített SD kártya foglalat, beépített analitikák, választható 5MP vagy 4K változat, AAC magas minőségű audio tömörítés és még sorolhatnánk a hasznos funkciókat, amit ez a kamera típus tud. Az utóbbi funkció igencsak hozzásegíti az élő stream közvetítést YouTube csatornán. Igen, ilyen funkcióval is rendelkezik.

Továbbá a Milesight Panoráma kamerák 3 év garanciával, a mai technológiának megfelelő nappali és éjszakai (Starlight) képminőséggel, valamint kimagasló beállítási lehetőségekkel és modern, letisztult szoftverekkel érhetők el.Kiemelt tulajdonságok:
 • 180°-os rendkívül széles látószög és 4K-s (8,2MP) UHD felbontás
 • Új generációs Panoráma IR technológiának köszönhető 180°-os megvilágítás
 • Látványos HeatMap funkció, beépített statisztikai viselkedéselemzés
 • Beépített mikrofon (AAC) és MicroSD kártya foglalat (256GB)
 • Milesight intelligens VCA alapfelszereltségként
 • IK10 vandálbiztos kialakítás
 • ONVIF G/S/T protokoll támogatása

 • Telepítési tipp:
  Remek választási minden olyan helyre, ahol egy pontból kell több irányba is nézni és ehhez 2 vagy 3 hagyományos kamera kellene. A 180 fokos kamerával kiváló minőségben tudunk teljes homlokzati, vagy útszakaszokat lefedni az optikához méretezett széles IR megvilágítással.  A GeoVision Hungária Kft. egyik kiemelt ügyfele meg is jegyezte a kamera kiemelkedő tulajdonságait és véleményt is írt róla, ami magáért beszél:

  „A 180 fokos látószögű 4K-s kamerát integráltuk meglévő GeoVision rendszerbe. Tetszik a beépített analitika, nagyon jó a háttérfény kompenzációja, ár/érték arányban verhetetlen. Pont ez a látószög hiányzik a többi gyártó palettájáról.”

  Kérdés esetén keressék a kollégákat az info@gvhungaria.hu email címen vagy +36 1 205 3527 telefonszámon.

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Földfelszíni és drón-detektáló radarok a Zmaxnál
  Olvasta már?
  Földfelszíni és drón-detektáló radarok a Zmaxnál