2021 a vagyonvédelmi telepítők szerint


2021 a vagyonvédelmi telepítők szerint
Egy nemzetközi (de leginkább Észak-Amerika fókuszú, nem reprezentatív) felmérés szerint, a biztonságtechnikai telepítők 65%-a pozitív elvárásokat fogalmaz meg a jövő évvel szemben.

Egyelőre tartja magát az (észak-) amerikai optimizmus többlet, mivel a világ többi részéről beérkező válaszok „mindössze” 53% jelzett pozitív várakozásokat. Tekintve 2020. jellegét a globális 65%-os (egy évvel ezelőtt 75%-ot mértek) optimizmus és a 27%-os (2020-ra 19% volt) semleges álláspont igen reménykeltőnek tekinthető. A pozitív elvárások túlnyomó része a COVID-19 vakcinára épít és azt várja, hogy ennek hatására hamarosan vissza áll a „régi rend”. Leheletnyi objektivitással szemlélve a kérdést, a vakcina rendelkezésre állása a népesség vakcinációjának sebessége még pontosan nem becsülhető, így közel sem egyértelmű, hogy a pandémia árnya eloszlik 2021. végére. A reménykedés másik jelentős forrása a 2020 első felében felgyülemlett (beragadt) projektek, melyeket gőzerővel igyekeznek megvalósíttatni a megrendelők. A telepítők egy része bízik abban, hogy ennek hatása áthúzódik 2021-re is. Főként az USA-n kívülről érkeztek olyan válaszok, hogy a járvány következtébe lehetőség nyílt az üzleti modellek megreformálására, melynek eredményeit már realizálni vélik a válaszadók.

Forrás: IPVM

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az iPhone, mint céges belépőkártya
Olvasta már?
Az iPhone, mint céges belépőkártya