Videosec IPW-2122-40WiFi - IP kamera raktárról


Videosec IPW-2122-40WiFi - IP kamera raktárról
Már raktárról elérhető a telepítők által kiemelt érdeklődéssel övezett, 2 megapixeles kültéri IPW-2122-40WiFi kamera.

Alkalmazásával egyszerűen helyettesíthetők a korábban koax kábellel szerelt analóg kamerák, a korábbi 12V-os tápellátás felhasználásával, de maga a jelátvitel már 2.4GHz-en történik.

A kamerát először kézbe véve feltűnhet, hogy a kamerán található külső antenna egyszerűen cserélhető és igény esetén RP-SMA csatlakozású, a telepítési helyzetnek megfelelő spektrumú irányított antennára is leváltható növelve a lehetséges alkalmazási területeket.

A vezetékes Videosec Smart IP kameráknál a már jól bevált ANR funkciót itt is használhatjuk. Ehhez nem kell mást tenni, mint egy, akár 256 GB-os méretű Micro-SD kártyát helyezni a kamera alján található fedél mögé. A 2.4GHz-es átviteli technológia miatt előfordulhat, hogy rövidebb zavarok miatt a jelátvitel nem folyamatos a kamera és a hozzáférési pont között és így elveszhetnek bizonyos időszakok képei, de ezzel a megoldással (ANR) a felvételek, a hálózati kapcsolat helyreállásáig a memóriakártyára kerülnek ideiglenes jelleggel. A zavar megszűnését követően, a csatlakoztatott NVR a háttérben lementi a kártyáról a kiesett adatokat. Használhatjuk akár önálló rögzítőként is, ekkor az egyes kliens programok (akár a Guard Viewer mobil applikáció is) közvetlenül a kártyáról kérhetik le a rögzített felvételeket.

Az alap programozás idejére csatlakoztatnunk kell a LAN csatlakozóján keresztül egy hálózathoz, majd a Wifi hálózati adatok beállítása után már le is választhatjuk róla.
LAN-on csatlakoztatva ugyanúgy tudjuk elérni, mint bármelyik Videosec IP kamerát és rögzítőt, a Guard Tool segítségével. A kamera webfelületét megnyitva hozzáférhetünk a wifi-kereséshez, itt kiválaszthatjuk vagy megadhatjuk a kapcsolódó SSID-t és a titkosítási paramétereket is.

A Videosec Smart IP kameráknál már megszokott VCA analitikákból 1 db, jól paraméterezhető Behatolás érzékelési terület áll rendelkezésünkre. Természetesen a mozgásérzékelésnél megszokott rács ill. terület alapú figyelés is elérhető.

Fontos megjegyezni, hogy kizárólag 12V DC tápfeszültségről (±25%) üzemeltethető a kamera.

Végül, de nem utoljára néhány főbb műszaki paraméter:
 • Típus: IPW-2122-40WiFi
 • Objektív: 4 mm, 86,5° vízszintes látószög
 • Érzékenység: 0.02 lux színesben, 0 lux + 30 m IR fekete-fehérben
 • Felbontás: Full HD (1920x1080), 20 fps
 • Képtömörítés: H.264, H.265 + Smart Encoding
 • Csatlakoztatás: 10/100Mbps Ethernet, 802.11/b/g/n WiFi
 • Méretek: 162.6 × 62.4 × 62.7 mm
 • A könnyebb telepíthetőség érdekében TR-UP06-B-IN oszloptartó-konzolra vagy JB05-IN kötődobozra is szerelhetjük a bemutatott kamerát.

  Bővebb tájékoztatás és a kamera adatlapja elérhető IDE kattintva.

  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Power Series Pro - a DSC zászlóshajója a behatolásjelző központok között
  Olvasta már?
  Power Series Pro - a DSC zászlóshajója a behatolásjelző központok között