Ingyenes* kiállítási lehetőség az MBFX Konferencián

feltörekvő vagyonvédelmi vállalkozások számára

Ingyenes* kiállítási lehetőség az MBFX Konferencián
Tíz vagyonvédelmi cég pályázati úton kiállítói helyet nyerhet a Magyar Biztonsági Fórum tizedik, jubileumi konferenciájára, a "Wait a Sec" terembe, amelyre 2020. március 3-5. között kerül sor Siófokon, a Hotel Azúrban.

A szervezők elsősorban azon cégek pályázatát várják, akik a
- szoftvermegoldások - munkaruházat - tűz- és munkavédelem - kommunikációs rendszerek - professzionális szolgáltatások - egyéb biztonsági szakmához köthető tevékenységet végeznek a biztonsági piacon. Jelentkezés módja:
Motiváció levél küldése az info@mbf.hu email címre, amelyben - a jelentekező cég röviden bemutatja a vállalkozást ill. - milyen szolgáltatást, újdonságot, érdekességet tudna bemutatni. A pályázaton nyertes cégek az ingyenes* kiállítási lehetőséget akkor vehetik igénybe, ha min. 2 fő részére vásárolnak teljes konferenciajegyet a rendezvényre. A jegyvásárlás a pályázat benyújtásának nem előfeltétele. Az MBF Konferenciáról
- 15 előadás - 4 kerekasztal beszélgetés - 14 kiállítói standhely - 300+ látogató 2020-ban az MBF visszatér az alapokhoz és a 10. konferenciáján egy igazi "case study" konferenciát rendez. A hazai és nemzetközi előadók elsődleges célja, hogy megosszák tapasztalataikat a hallgatósággal és egy-egy konkrét ügyet felvázolva betekintést engedjenek az általuk alkalmazott módszerekbe. Bővebb infó
Tagek:

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Várva várt érintőképernyős kezelő a JABLOTRON-tól
Olvasta már?
Várva várt érintőképernyős kezelő a JABLOTRON-tól