Lakások tűzvédelme


Lakások tűzvédelme
A tűz elleni védekezésnél rendkívül fontos, hogy a lehetséges veszélyekkel tisztában legyünk, a megfelelő óvintézkedéseket megtegyük, és ha mégis megtörténik a baj, tudjuk, hogy mit kell cselekedni - ebben segít a Lánglovagok Egyesület a lakások tűzvédelméről megjelent kiadványával.

A közhasznú szervezet sorra vette a lakásokban leginkább előforduló veszélyeket. A 16 oldalas brossúrában így egyebek között helyet kaptak az elektromos berendezések, a gázkészülékek, a dohányzás és a nyílt láng. A kiadvány foglalkozik a tárolási szabályokkal, a vagyonvédelmi rácsokkal, egyúttal segítséget ad a megfelelő hordozható tűzoltó készülék, füstérzékelő és szén-monoxid vészjelző kiválasztásához, készenlétbe állításához.

Ha mégis tűz üt ki, az összeállításból megtudható, hogy a segélykérésnél milyen információkat kell közölni, mire kell vigyáznia annak, aki a tűz oltását megkezdi még a tűzoltók kiérkezése előtt, valamint hogyan lehet felkészülni előre a menekülésre.

A Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával, valamint a Lánglovagok Egyesületnek felajánlott adó 1%-ából 3000 nyomtatott példány készült. A kiadvány közös képviselőkön keresztül, illetőleg az egyesület önkénteseinek segítségével közvetlenül jut el elsősorban a társasházakban élőkhöz.

Az elektronikus verzió IDE kattintva szabadon letölthető, terjeszthető.


SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Tolókapu vagy úszókapu? Mi a különbség, és melyiket válaszd?
Olvasta már?
Tolókapu vagy úszókapu? Mi a különbség, és melyiket válaszd?