Szerver nélküli rendszámfelismerő alkalmazás a Hanwha Techwin kínálatában


Szerver nélküli rendszámfelismerő alkalmazás a Hanwha Techwin kínálatában
A Hanwha Techwin, a cég által költséghatékonyként jellemzett, szervernélküli automatikus rendszámfelismerés (ANPR) megoldással erősítette „közlekedés menedzsment” termékcsaládját.

Az illetékes elmondása szerint, a könnyedén konfigurálható kamera-kamera alapú IP kommunikációs technológia 4 Wisenet ANPR (1 „master” és 3 „slave”) hatékony együttműködését biztosítja, melyek egyidejűleg képesek adatkinyerésre és továbbításra. Mint az a Hanwha Techwin nyilatkozatából kiderül, az erőteljes chipkészletre épülő Szervernélküli ANPR 95%-os hatékonysággal képes a maximum 50 km/h sebességgel haladó járművek rendszámainak kiolvasására. A megoldás segítségével legfeljebb 1 000 „fehérlistás” jármű esetében biztosítja az automatikus sorompókezelést (a kamera relékimeneteinek segítségével), valamint folyamatos parkolási információval (adott jármű parkolóban töltött ideje, a parkoló leterheltsége) látja el a felhasználókat. A megoldáshoz biztosított API lehetőséget biztosít külső megoldások rendszerbe integrálására.

Forrás: Hanwha Techwin Europe

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról
Olvasta már?
A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról