Videosec 5 Megapixeles Starlight varifokális kamerák, minden, amit csak egy kamerától elvárhatunk


Videosec 5 Megapixeles Starlight varifokális kamerák, minden, amit csak egy kamerától elvárhatunk
A 2 Megapixel felbontású, Super Starlight Videosec Smart IP kamerákat már évek óta a telepítők és a beruházók is előszeretettel alkalmazzák a kivitelezések során a kamerák által éjszaka szolgáltatott színes képe miatt.

Az újabb trendek és igények szerint már több esetben szükség van hasonló képminőségű, de nagyobb felbontású kamerák használatára. Az 5 Megapixel felbontású, motorizált zoomos és auto fókuszos lencsével szerelt cső- és dóm kamerák ezekre a helyzetekre jelentenek tökéletes megoldást.

A Starlight technológia a kéttartományos A/D átalakítást és a kevesebb, mint egy elektron statisztikai értékű sötétzajt kombinálja a nagyfényerejű objektívvel és egyéb digitális képfeldolgozási trükkökkel. Ezzel növelve a kamera a kevés fénynél megvalósuló éjjellátási képességét, továbbá a hagyományos megvilágítás nélküli környezetnél az IR sugárzóval megvilágított kép minőségét is javítja.

A 5MP@25fps H.265 videótömörítés elsődleges stream Smart kódolással, a különböző beépített VCA analitikák, a Folyosó üzemmód és az akár 1080p@25 fps képfrissítésű második videóstream is alapszolgáltatása minden kamerának, akárcsak a videóba beágyazott audió lehetősége is.

A varifokális, nagy fényerejű optikával (2,7-13,5 mm, f/1.2) szerelt IPW-2325-28SZ cső- és az IPD-3235-28SZ dómkamerára egyaránt jellemző az akár 256 GB méretű behelyezhető Mikro-SD kártya (ANR funkcióval) és a változatos módon használható riasztási be- és kimenet. Ez utóbbit akár mobil applikációból is vezérelhetjük. Az audió be- és kimenetek segítségével kétirányú audió kommunikációt is megvalósíthatunk akár a mobiltelefonunkon keresztül is. Gyakori felhasználói elvárás, hogy a közlekedési útvonalak mentén telepített kamerák felvételeiről az elhaladó járművek rendszámai utólag is, olvasható módon kerüljenek rögzítésre, külön rendszámfelismerő rendszer használata nélkül. A kamerákban, a képi beállításoknál található különböző képprofilok alkalmazásával erre is van megoldás. A közúti ill. a parkolói viszonyokhoz előre konfigurált, egy kattintással kiválasztható expozíciós beállítások adott helyi viszonyokhoz történő további finomhangolására természetesen van lehetőség.

A fent említett kamerákról bővebb információk a www.videosec.com oldalon találhatóak.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
ATM kiemelés megelőzése MI alapokon
Olvasta már?
ATM kiemelés megelőzése MI alapokon