Megerősített, hang alapú csalások elleni védelem


Megerősített, hang alapú csalások elleni védelem
Az Auraya Systems továbbfejlesztette Eva „fedőnevű”, valósidejű detektálást biztosító, biometrikus hang alapú csalásokat kiszűrni hivatott védelmi megoldását.

A fejlesztők szerint, Evanak köszönhetően garantálhatók a biztonságos, azonnali (valósidejű) ügyfélkezelési folyamatok úgy, hogy az Eva működése gyakorlatilag észrevehetetlen a felek számára. A rendszer automatikusan ellenőrzi a telefonálók hangját, összevetve azokat adatbázisában tárolt csalók hangjával. Amennyiben egy bűnelkövető egy valós ügyfelet igyekezne megszemélyesíteni Eva azonnal jelzi az illetékes személyeknek. Eva képes felügyelni a mobiltelefonos applikációkon és webes felületeken zajló kommunikációt egyaránt. Egy adott tranzakció jóváhagyásához egy véletlenszerűen generált számsort kell felolvasni. Amennyiben az eredeti ügyfél olvassa fel a számsort, egy vissza nem vonható digitális aláírást generál a rendszer, melyet csatolnak a tranzakcióhoz.

Forrás: Auraya Systems
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
QuadroSense – a Zmax védjegyoltalommal ellátott márkaneve
Olvasta már?
QuadroSense – a Zmax védjegyoltalommal ellátott márkaneve