IP kamerarendszer kiváló képminőséggel, egy koax-rendszer áráért


IP kamerarendszer kiváló képminőséggel, egy koax-rendszer áráért
A Videosec L-sorozatú IP kameráit már sokan megismerhették a gyakorlatban. Egyöntetű vélemény az eszközök igen kedvező árához képest nyújtott kiváló képminőség úgy színesben, mint éjjel, fekete-fehérben, illetve a látványosan egyszerű felprogramozhatóság, rengeteg utólagos finomhangolási lehetőséggel.

L-sorozatú IP kamerák elérhetőek kétféle felbontásban (2 és 4 MegaPixel), kétféle ház-kialakításban (cső és dóm), illetve kétféle objektívvel (fixfókuszú és motorizált zoom, autofókusszal). A nyolc változat mellé megérkezett a fixlencsés StarLight kamera is.
Immár a VCA képanalitika sem áll távol ezektől a kameráktól, területre behatolási riasztást tudunk beállítani. Ez a riasztási területre bekerülő, majd ott mozdulatlanná váló objektumra is riaszt, ellenben a riasztási területen aránytalanul gyorsan mozgó objektumokra, mint beszűrődő, mozgó fénycsóvákra, repülő rovarokra, vagy a csapadék részecskéire nem generál hamis riasztási eseményt.

Kedvező árfekvésű rögzítő a Videosec NVR-301-08ES, ha a kamerák táplálását külön PoE switchről, vagy 12V-ról oldjuk meg, de a rögzítőbe integrált PoE swithces megoldásokról se feledkezzünk meg! A legújabb, 4 PoE porttal rendelkező NVR-301-04LS2-P4 már 6 MegaPixel felbontású kamerákat is kezel, de választható a 8 PoE porttal rendelkező NVR-301-08LX-P8 vagy NVR-301-016L-P8 is, utóbbi további nyolc, azaz összesen 16 csatornát kezel.

Hat-nyolc kamerát tartalmazó rendszereket összevetve, ugyanazt a merevlemezt számolva, tápegységekkel, baluntrafókkal, XVR rögzítővel, koax kamerákkal, ma már a koax-rendszerrel közel megegyező áron tudunk IP rendszert telepíteni, ellenben az elérhető funkciók, a paraméterezhetőség, a keresés és visszajátszás lehetőségei, mind-mind az IP-rendszerek racionális választása irányába terelnek bennünket.
Tagek: IP kamera

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Hálózat alapjai: mi az SNMP és hogyan működik?
Olvasta már?
Hálózat alapjai: mi az SNMP és hogyan működik?