Hikvision kaputelefonok

Most igazán megéri váltani

Hikvision kaputelefonok
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


A Hikvision kaputelefonok mostantól megújult külsővel és belsővel érhetők el. A generációváltás már tavaly év végén elkezdődött, és mostanra a kirakó utolsó darabjai is a helyükre kerültek. A folyamat során első lépésben a beltéri egységek és a társasházi kültéri egységek kaptak szerepet, ahol a társasházi kaputáblákat felváltotta a moduláris felépítésen alapuló kültéri egység, ezzel óriási szabadságot adva a felhasználók számára az eszközök egyedi kialakításában. Most az úgynevezett villa kültéri egységeken van a sor.

Miben nyújtanak többet a második generációs eszközök a korábbiaknál? A korábbi, 24 V passzív PoE táplálást felváltotta a szabványos, 48 V PoE megtáplálás, melynek következtében az eszközöket a disztribútor egység elhagyásával, közvetlenül az informatikai hálózat PoE switcheire köthetjük. Ezáltal anyagot és legfőképpen helyet spórolhatunk meg.

Továbbá a legtöbb eszköz elérhető beépített Wifi modullal, így vezeték nélküli hálózatra is képesek csatlakozni. Ebben az esetben elég egy 12 V DC tápegységgel megtáplálni az eszközöket. Ezzel lehetőség nyílik kaputelefonok utólagos kiépítésére, valamint korábbi, hagyományos csengők kiváltására is. A vezetékezés többé már nem lehet akadály!

A kamera felbontása 1,3 MP-ről 2 MP-re növekedett, továbbá valós WDR-rel rendelkezik, aminek köszönhetően igazán jó képminőséget kaphatunk széles megvilágítási tartományban változó környezeti viszonyok mellett is. Kamerájának fényérzékenysége magas, így késői órákban is színes képet élvezhetünk, míg éjszakai képe IR megvilágítással tökéletes képminőséget biztosít számunkra az éjszaka közepén is.

A 13,56 MHz frekvencián működő Mifare kártyaolvasó minden egységben megtalálható, így a kaputelefon akár beléptető eszközként is használható. Az eszköz továbbá RS485 kommunikáción keresztül segédolvasó fogadására is képes, ezáltal egy kapun akár kétirányú kártyaolvastatást is megvalósíthatunk. A kültéri egységek webszerverrel rendelkeznek, így programozásuk böngészőn keresztül is megvalósítható. Nem szükséges az IVMS-4200 kliens szoftver futtatása a paraméterek állításához.

Az 1 nyomógombos, műanyag házas változat továbbra is 1 darab relé kimenettel rendelkezik, azonban a fémházas kivitelek már 2 darab kimenettel vannak ellátva, ennek köszönhetően képesek akár 2 kapu vezérlése is, így mostantól nem kell választanunk, hogy a kiskapu, vagy a nagykapu legyen rákötve a rendszerre.

A fémházas kivitelben kapható kültéri egységek IP65 környezeti behatás elleni, valamint vandálbiztos, IK08 fokozatú mechanikai védelemmel vannak ellátva, így biztosak lehetünk az anyag tartósságában zord fizikai igénybevételek esetén is.

Lépj egyről a kettőre:

A DS-KV8102-IP műanyag házas kültéri egységet a DS-KV6113-PE1 váltja fel, valamint ennek beépített Wifi modullal szerelt változata is megjelenik, a DS-KV6113-WPE1.

Az 1, 2, illetve 4 nyomógombbal rendelkező fémházas kültéri egységek az alábbiakban részletezett módon változnak, melyeknek további előnye a fent említett funkciókon túl a háttérvilágított névtábla.

DS-KV8102-IM -> DS-KV8113-WME1
DS-KV8202-IM -> DS-KV8213-WME1
DS-KV8402-IM -> DS-KV8413-WME1

Tagek: kaputelefon

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com