2N® Access Unit 2.0


2N® Access Unit 2.0
Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: 2N


A 2N megújította a beléptető moduljainak kínálatát! A 2N® IP és LTE Verso interkomokkal vagy akár önállóan is használható három új 2N® Access Unit 2.0 modul első változata hagyományos RFID kártyaolvasóval van felszerelve, az RFID-t a második érintős számbillentyűzettel, a harmadik Bluetooth technológiával egészíti ki. Mindhárom unit támogatja a NFC-s Android okoseszközökkel való beléptetést, a kombinált modulok pedig többlépcsős azonosításra is beállíthatók a még magasabb biztonságért.

A vállalatok nagy része még mindig régi, nem biztonságos beléptetőkártya technológiát használ, amely könnyen kijátszható. A 2N Access Unit 2.0 modulok többfrekvenciás RFID olvasóval rendelkeznek, támogatva a régi 125kHz-es és az új, sokkal biztonságosabb 13.56MHz-es kártyákat, így leegyszerűsítik a fokozatos átállást a modern beléptetésre, minimalizálva a költségeket.
Az RFID kártyákon felül az érintőgombos számbillentyűzetes változat értelemszerűen PIN-kódos belépést tesz lehetővé, a 2N® Mobile Key applikációt az úgyis mindig kéznél lévő Androidos vagy iOS-es okostelefonjára telepítve pedig, a Bluetooth technológiának hála, nincsen szüksége külön kártyára vagy megjegyzendő PIN-kódra a belépéshez, sőt, az ezzel a technológiával ellátott modul akár beállítható úgy is, hogy a telefonját elő sem kell vennie. Hagyja csak a zsebében, és egyszerűen nyomja meg az access unit felületét belépéskor. A telefonját a modul érzékelni fogja Bluetooth kapcsolaton keresztül, így beengedi Önt az épületbe. Egy másik alternatív lehetőség a Bluetooth esetén a belépésre az, ha az ajtóhoz közel tartózkodva telefonja zárolását feloldja, majd az applikáción belül megérinti az ajtónyitó gombot. A legmagasabb biztonság érdekében a kombinált eszközök beállíthatók többlépcsős azonosításra, így a belépni kívánó személynek például hozzá kell érintenie az RFID kártyáját az eszközhöz, majd meg kell adnia a PIN-kódját is.

Ráadásként mindhárom új unittal, még a csak RFID-t tartalmazóval is használhatja úgy az Androidot futtató és NFC-vel ellátott okoseszközét, mintha az egy RFID kártya lenne. A 2N® Mobile Key applikációt telepítve csak oda kell tartania a mobilját a beléptető modulhoz a belépéshez. Továbbá a mobil hitelesítés beállítása NFC és Bluetooth technológia esetén is ingyenes, nem jár külön költséggel, mint a fizikális RFID kártyák és tokenek.
Tagek: kaputelefon

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Dahua WizMind S kameracsalád
Olvasta már?
Dahua WizMind S kameracsalád