Örömmel állunk a rendelkezésére!

PR hír

Örömmel állunk a rendelkezésére!
Egy ideje a médiából a korona vírussal kapcsolatosan tudunk többnyire tájékozódni, viszont az élet megy tovább és fontosnak tartjuk, hogy az óvintézkedéseket betartva mi is haladjunk. Nem csak a fontos információk megosztása a cél, hanem az is, hogy legyen köztünk kommunikáció.

Mi itt vagyunk és igaz, hogy a munkatársak egy része home office-ból dolgozik, de a kiszolgálás ettől még nem állt meg, sőt! Köszönjük a megrendeléseket, a folyamatos vásárlásokat, mellyel nem csak a feladatunkat tudjuk ellátni, de hála Istennek a bezárás helyett a csomagokat rakhatjuk össze. Egyébként is szeretjük, hogy szolgáltathatunk, de ebben az időszakban kifejezetten fontos ez nekünk is.

Örömmel és lelkesen várjuk a megrendeléseket, azonnal intézzük őket és minden munkatárs készséggel áll a rendelkezésére. Ha technikai kérdése van, akkor is segítünk mindenben, keressen minket bátran!

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ajax Keypad sorozat - TouchScreen, Keypad Plus, Keypad
Olvasta már?
Ajax Keypad sorozat - TouchScreen, Keypad Plus, Keypad