Árajánlat készítő modul - telepítőknek, rendszerintegrátoroknak

PR hír

Árajánlat készítő modul - telepítőknek, rendszerintegrátoroknak
A biztonságtechnikai szakmában a piac- és információ védelem miatt a forgalmazóknak kötelességünk tenni azért, hogy bizonyos funkciókat csak az arra jogosultak érhessenek el.

Ennek szellemében fejlesztik a geovision.shop.hu honlap- és webáruházat, melyre többek közt egy olyan funkció került március végén kiélesítésre, amire számos telepítő, rendszerintegrátor kollégától már több dícséret ill. pozitív visszajelzés érkezett.

Fontosnak tartva a napi munka hatékonyságát és a gyors kommunikációt, a Geovision Hungária Kft-nél saját „Árajánlat készítő” modult illesztettek a webáruházba. Ez nem tesz mást, mint hogy Belépés után a Kosárba tett termékeket már nem csak megrendelni, hanem egy külön gomb segítségével azokról egy szerkeszthető formátumú Árajánlatot is lehet készíttetni.
Nem egyedüli újdonság ez a piacon, ám a részletek miatt lett igazán jól használható segítség a telepítők és a viszonteladók számátra.

Lássuk mik is ezek a hasznos részletek:

 •   Az automatikus generált árajánlat egy szerkeszthető Excel formátumban kerül lementésre, így könnyen és gyorsan lehet vele tovább dolgozni (nem egy zárt .pdf-et kapunk).
 •  Az árajánlatot látványosra tervezték, így tartalmazza azokat a színes Termékfotókat is, amik a webshopon elsődleges képként vannak feltöltve (a Vevők többsége még mindig kép alapján dönt).
 •  Külön oszlopba került a Listaár, a Kedvezmény mértéke és a Kedvezményes ár is. Minden felhasználónak az árajánlat a saját kedvezményével készül el, de e mellett szépen látszanak a Végfelhasználói listaárak is (könnyen átlátható a kedvezmény, azaz a továbbértékesítésből származó profit is).
 •  Az egész árajánlati táblázat beképletezve kerül lementésre, így a mennyiségek, árak, kedvezmények utólag is módosíthatók a továbbküldésnek megfelelően. Ez az igazán hasznos funkció, tényleg érződik rajta, hogy egy felhasználóbarát kialakítás volt a cél.
 •  Minden termék tartalmaz egy gyártói linket, hivatkozást is, ahol a végfelhasználó egy kattintással még bővebb infomációt szerezhet az adott eszközről (további Termékfotók, adatlapok, segédletek, persze csak a Listaárak elérése mellett).
 •  Naprakész, aktuális árak szerepelnek benne, és mivel a webáruházból állítjuk össze, sok tippet és ötleted ad a jól kiválasztott kapcsolódó termékekre is, hogy ne maradjon ki semmilyen fontos összetevő sem a rendszerünkből.

  Az így elkészült és letöltött árajánlat a Fejléc és Kedvezmények módosításával gyorsan és könnyedén továbbküldhető. Nagy segítség ez manapság a szakembereknek abban, hogy minél kevesebb időt töltsenek az adminisztrációval, ámde mégis egy szépen szerkesztett és informatív dokumentumot küldhessenek ki Megbízóiknak.

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Megérkezett az InterCom GSM Kit Forrest
  Olvasta már?
  Megérkezett az InterCom GSM Kit Forrest