OET-213H-BTS1 beléptető terminál a Videosec kínálatában


OET-213H-BTS1 beléptető terminál a Videosec kínálatában
Forgalmazó: Euro Tech Corporation Kft
Gyártó: Videosec


Tömeges beléptetésnél testhőmérsékletet nem csak hőkamerával lehet nagy hatékonysággal mérni. Egy-egy alkalmazott megbetegedése egy cég életében már gondokat okozhat, helyettesítéseket, átütemezéseket kell szervezni.

Járványok idején a probléma fokozottabban jelentkezik, de amikor egy-egy megbetegedés komoly karantén-intézkedéseket von maga után, azaz egy megbetegedés osztályok munkavégzését béníthatja meg, a cégvezetésnek komoly anyagi érdeke fűződik hatékony szűrési megoldások bevezetéséhez.

Beléptetéskor az ajtónyitást különféle eszközökkel vezérelhetünk. Az UNV OET-213H-BTS1 terminál az ajtónyitás vezérlését arcfelismerés alapján végzi, amihez a csuklón mért testhőmérséklet alapján külön riasztási szint állítható be. Az arcfelismerő algoritmus akár 10.000 mintát is képes helyben tárolni, így biztosítva a szigetszerű önálló működést. Fényképpel vagy videóval nem megtéveszthető az arcfelismerő algoritmus. Szabványos Wiegand ki- és bemenetével más rendszerekhez is illeszthető, az RFID kártyaolvasóra más rendszerek kártyái is feltaníthatóak. A terminált telepíthetjük falra, vagy állványra. A 115cm magas EP-S31-W-NB állvány külön megvásárolható kiegészítő. Az OET-213H-BTS1 terminált paraméterezhetjük oly módon is, hogy akár nyilvános helyen alkalmazva is teljes mértékben megfeleljen a GDPR előírásoknak.


A bemutatott testhőmérséklet-ellenőrző beléptető terminálról és a többi Videosec testhőmérséklet-ellenőrzési megoldásról IDE kattintva talál bővebb információt.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
SEAWING beléptető rendszer – Incedo Business PRO
Olvasta már?
SEAWING beléptető rendszer – Incedo Business PRO