Változatlanul folyamatos kiszolgálás, megváltozott kommunikáció mellett

PR hír

Változatlanul folyamatos kiszolgálás, megváltozott kommunikáció mellett
A kezdeti változásokból feleszmélve, az ASC Global gyakorlatilag azonnal reagált az új piaci igényekre és lehetőségekre, megszaporodtak a kommunikációik minden csatornán. Nem csak több hírlevelet és információt küldenek magukról, a termékekről és az új helyzetről, de munkatársak folyamatos kapcsolatban vannak azügyfelekkel.

Miért is teszik mindezt?

Szeretnék, ha az igényeknek maximálisan meg tudnának felelni és ebben az időszakban - amikor azt se tudható, hogy a következő héten mi fog történni, nem hogy a következő hónapokban - nem mindegy, hogy mikor indítják el a gyártást, milyen fejlesztésekbe kezdenek, milyen átfutási időkkel számolnak. A jelenlegi helyzetben még érdekesebb, hogy 26 országba exportálnak és nemzetközi szinten is napról-napra változnak a szabályozások és a lehetőségek.

Optimistán és pozitívan állnak a helyzethez, elfogadva azt minden hátrányával és előnyével együtt. Biztosított a folyamatos raktárkészlet és remélik, hogy az ügyfelek se éreznek semmilyen változást a kiszolgálás terén a korábbi időszakhoz képest. Azonnal tudják küldeni most is a csomagokat, ahogy azt az előző hetekben is tették.

Mivel a céget nem támogatja a kormány, amellett döntöttek, hogy a meglévő csapattal együtt fenntartják magunkat, így a piaci bevételekből élnek. Köszönet az előző havi megrendelésekért, melyek erőt adnak a következő hónapokhoz is. Erőt a fokozott munkavégzéshez, a koncentrációhoz és a kitartáshoz.

Megváltozott kommunikáció!

A munkatársag a virtuális térben oldják meg jelenleg a megbeszéléseket és a találkozókat. Nem várnak és nem halogatnak, a Zoom-ot választották a videós kommunikációhoz. Idáig nem is gondolták volna, hogy az érintést leszámítva, - mely egy műszaki termék esetében talán annyira nem is a legfontossabb-, mennyire át tudnak adni minden információt, legyen az termékbemutató vagy technikai support és mégis személyesebb, mint egy telefonhívás. Készen állnak és ha Önben is van nyitottság az ilyes fajta kommunikációra, akkor szívesen veszik, ha ezt jelzi feléjük is.

Zoom-ot IDE kattintva éri el.

Az ASC Global készséggel küld meghívót a beszélgetéshez!


SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ajax Keypad sorozat - TouchScreen, Keypad Plus, Keypad
Olvasta már?
Ajax Keypad sorozat - TouchScreen, Keypad Plus, Keypad