Hőkamera telepítési segédlet a Hikvision honlapján


Hőkamera telepítési segédlet a Hikvision honlapján
A Hikvision honlapján elérhetővé tette új, egy rövid regisztrációs kötelezettség letudása után bárki számára ingyenesen elérhető, online megoldását („Thermal Design Tool”), mellyel az adott projekthez leginkább megfelelő kamerák kiválasztását és minél hatékonyabb telepítését kívánja támogatni a cég.

A viszonteladók és telepítők munkáját nem csak a tervezés, de az ajánlatadás kapcsán is egyszerűbbé teleheti a „Thermal Design Tool” – a Hikvision illetékesének elmondása szerint. A pontos telepítési helyszín ismeretében online GIS térképek „behúzásával” biztosítható a tervezett hőkamerák optimális pontosságú paraméterezése / pozícionálása / hangolása. Amennyiben nem érhető el online térkép, 2D-s tervrajzok feltöltése létrehozása is biztosított. Az elkészült térképek és rendszerleírások csatolhatók az árajánlatokhoz, illetve a telepített rendszerek átadási dokumentációihoz. Az elkészített tervek könnyedén módosíthatók, az ügyfél igényeinek megfelelően. A „Thermal Design Tool” nem csak a terület és határvonalvédelmi rendszerek esetében lehet hasznos, de ott is, ahol a hőkamerák elsődleges feladata a pl. a tűzmegelőzés.

Forrás: Hikvision

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
RLR-AY-K35 - Rosslare Multi-Smart olvasó
Olvasta már?
RLR-AY-K35 - Rosslare Multi-Smart olvasó