Húsvét után újra indul a termelés a JABLOTRON-nál


Húsvét után újra indul a termelés a JABLOTRON-nál
A mai napon a JABLOTRON Alarms a.s. bejelentette, hogy április 14-én újra nyitja a járvány miatt eddig zárt kapuit és néhány, feltétlenül szükséges biztonsági intézkedés megtartása mellet minden termelő részleg teljes kapacitással munkába lép.

Az LDSZ és a Jablotron rendszerek telepítői, felhasználói számára ez azt jelenti, hogy Húsvét után a kereskedelmi folyamat hivatalosan is visszatér a régi kerékvágásba.
Az LDSZ Kft. partnerei számára a JABLOTRON átmeneti lezárása eddig sem jelentett komoly fennakadást, figyelembe véve a cég jelentős raktárkészletét és az értékesítő team (bolt, értékesítési és műszaki terméktámogatás) folyamatos és teljes rendelkezésre állását.
A kijárási korlátozások időszaka is alkalmas az elméleti és gyakorlati ismeretek továbbfejlesztésére. Az LDSZ terméktámogatási oktatásai (a Jablotron mellett, Hyundai és Milesight termékkörben is) minden eddiginél kényelmesebb, on-line formában jelenleg is elérhetőek, mindösszesen annyit kell tenni, hogy egyeztetni kell egy időpontot az adott oktatás megtartásáért felelős munkatárssal. Tóth Ferenc, Matkó Csaba és Bánki György folyamatosan az érdeklődők rendelkezésére áll.
Forduljon a cég Jablotron capatához bizalommal, az LDSZ a szokásos módon biztosítja a szükséges eszközöket és tudást ebben a kritikus időszakban is.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!
Olvasta már?
Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!