Milesight újdonságok


Milesight újdonságok
A Milesight Mini és PRO termékcsaládban már mindegyik változatban megtalálható a 4K felbontású modell. Mindez magasabb képátviteli sebességet is jelent, kiegészülve a SONY IMX334 1/1.8” STARVIS STARLIGHT szenzorral, illetve magában foglalja a VCA (videó-elmező) funkciókat is, ezzel is biztosítva a széleskörű felhasználhatóságot.

4K felbontás

A 4K (3840 x 2160) felbontásnak és az iparágban vezető H.265+ videó-tömörítési technológiának köszönhetően a most megjelent 4K Mini és PRO termékcsaládba tartozó kamerák tervezése során különösen fontos szempont volt a folyamatos működés biztosítása, megfelelve ezzel a legmagasabb szintű elvárásoknak is.
Kiemelkedő képsebesség, tűélés képek

A most megjelent új 4K Mini sorozat tagjai a SONY IMX415AAQR STARVIS 1 / 2,8” CMOS-sal akár 4K@15fps (2MP@60fps, 5MP@30fps) képsebességet biztosítanak. A PRO termékcsalád esetében a SONY IMX334LQR 1/1.8” STARVIS STARLIGHT szenzorral 4K@30fps (2MP@120fps, 5MP@30 fps) támogatás is elérhető egy tökéletes, a mozgásokat is élethűen visszaadó képi világ mellett. Az új 4K kamerák látószöge eléri a 124°-ot.
Az új SONY STARVIS Starlight Szenzor

Az új SONY IMX334LQR 1/1.8” STARVIS STARLIGHT szenzornak köszönhetően a Milesight PRO termékcsalád még annál is tovább ment, mint amire előzetesen számítani lehetett. Ez a nagy méretű érzékelő lapka tökéletes képminőséget biztosít 2MP és 4K felbontásban egyaránt, és különösen jól teljesít gyengébb fényviszonyok mellett is.
Évekkel ezelőtt a 4K felbontás ellen a gyenge fényérzékenység volt az érv. Ma már ez a múlté: az új SONY fél collnál is nagyobb fényérzékelő elemnek hála 0,006 Lux fénynél már értékelhető színes képet kapunk.
Intelligens VCA (videó-elemző) funkciók az alapfelszereltség részeként

Azt érzékeljük, hogy az intelligens videó-elemző funkciók iránt is hatalmas igény mutatkozik a biztonságtechnikai iparágban. Ide vágó újdonság, hogy a jövőbeli szállítmányokban érkező minden MINI és PRO termékcsaládba tartozó kamera már „alapból” rendelkezni fog a VCA funkciókkal, hozzáférést biztosítva ezzel 10 olyan rendkívül hasznos video elemző funkcióhoz, amelyek még tovább növelik a biztonságot. A korábban megvásárolt kamerákhoz 2 hét múlva érkezik az új firmware, aminek segítségével – ingyenesen – upgradelhető, ezáltal beleapplikálható a 10 video elemző funkció.
Amikor a megjelenés is kiemelt szempont

Projektjeink során egyre inkább előtérbe kerül az a vélekedés, amely szerint lényeges szempont a megfelelő műszaki tartalom és funkcionalitás mellett a termékek kinézete is.
Remek hírünk van ezzel kapcsolatban is; mostantól a tökéletes védelem különösen diszkrét megjelenéssel párosul. A dome kamerák álmennyezetbe süllyeszthető telepítése soha nem látott szintre emeli a diszkréciót, és megfelel a legmagasabb esztétikai igényeknek is.
Az opciós sötét búrának köszönhetően az esetlegesen kíváncsi tekintetek elől teljesen rejtve marad a kamera lencséjének pillanatnyi iránya. A Milesight termékeket azért (is) kedveltek, mert kifejezetten könnyen és praktikusan szerelhetőek. A jobb telepítői élmény miatt már a termékek tervezésekor kiemelt szempont az egyszerű telepíthetőség, a megbízhatóság, és azok az okos megoldások, amelyek a hosszútávú és üzembiztos működés alappillérei. Ebben az esetben a a kamerák mennyezetre történő felszereléséhez csak három csavarra, és egy mágneses takarószoknyára van szükség.
Továbbfejlesztett vezérlő

A technikai tartalom és a könnyű szerelhetőség mellett nagy odafigyelés tapasztalható a hatékony működtetés terén is. Ennek eredményeként megjelent a Milesight Hálózati PTZ joystick vezérlő továbbfejlesztett változata, amely immár 110 különböző eszköz vezérlésére is alkalmas, ideértve a kamerákat és a rögzítőt is. A beépített webszervernek köszönhetően különösen egyszerű a használata, és a kezelése. Emellett a beépített LCD képernyő miatt az összes fontos művelet megjelenítése egyszerűen megvalósítható, ideértve a PTZ és NVR vezérlést, a fény-vezérlést, mindezt gyorsbillentyűk használatával.

Kékes Tamás – LDSZ operatív igazgató, MileSight termék manager


SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Elmes Electronic CB32-G központ
Olvasta már?
Elmes Electronic CB32-G központ